Korkutuyor Seko aslında çok oturaklı belki ama o kadar hisli ki birşeyler olabilir her an korkusu var arka için. Kamber olursa biraz daha limiti artabilir ama ne olursa olsun o hissiyat gitmez direksiyon açısını 1 derece değiştir içeride G yiyorsun ya çok değişik bir araç. Bizimkiler tren gibi gidiyor çok hissiz rs e göre. Ben 290 la viraj dönebiliyorum cuprayla rs le o kadar hızlansanda cesaret edecek adam bulamazsın o hızla uzun viraj dönmeye ya da direksiyona kilit takıcan sabit duracak dönerken![]()
Zeki yanlis teshis...
Arkaya kamber be icin vericeksin,tutunsun diye... E ozaman arka tutununca habire onden kayicaksin.
Ayrica megane 3 rs nedir? Arakasini kayarak getiren,onden cekisli ama arkadan iter tepkili bir onden ceker! Yani muhtesem bir recete...
Bunu yaparsan zaman yapamazsin.
Arac en hizli 4 tekerlegi hareketli gider. Yani kayicaksa 4'u birden kaysin,sadece arka yada on olursa zaman gelmez.
Mesela tayyarin arkasi dehset tutuyor,bundan dolayi kafa birden gidiyor. Yani mesaj vermeden. Jason neden freni tasiyor apex e? Arkasi birakmiyor,oyuzden kaydirmak icin hizli giriyor tam arabaya alisiyor sure gelicek,hoopp kesiyor... Yani tayyar da bu dinamikte kullanirsa iyi sure yapar.(eksikleri giderilince)
Megane bu isi otomatikman yapiyor,senin rahatsiz oldugun sey aslinda pistte kontrol edilebilir kaymayla rollercoster gibi donersin.
Tek eksigi guc,oda sen candan ve Alper kolay dediniz. Haftaya pistte herseyini yazarim.
Megane RS(rental car) @ Nurburgring. Street Tires. Semi-Wet - YouTube
Spa Track Day with Megane. Used Street Tires... - YouTube
Bunlar kullanilmis standart lastikli megane ile Spa ve Ring deki videolardan ornek.
Rs in on lastiklerin orjinal kamber acisini bilen var mi ? Leon veya tayyarla kiyaslarsak ondeki kamberi merak ettim.
Elleme Sekelesin...
Abi selam hayırlı ugurlu olsun.Çok yakın arkadaşımda aldı aynı renk.İzmir Ülkü Yarış pistini 1.05 dakikada turladı.Boya koruma için teslim alacağım önümüzdeki günlerde.İstanbul parka gelme düşünceside var belki iki kardeş buluşur![]()
Maaşallah Abi, bugün canlı canlı önümdeydi harika duruyordugüle güle kullan
Bugün maslak sanayiye dönerken arkandaki bendim
gtr'da denk geldi sanayiye dönerken ust 19 plakaydı sanırım![]()
- Bize Her Yer TRABZON
hayırlı olsun merdan usta bahsetmişti bakıma gelecek diye![]()
Evet,merdandaydi persembe gunu. Cok begendi araci,gerci daha 4000km de.
Suan detail islemleri yapiliyor,candan'in yeni actigi yerde. Sonuclari ve detaylari buradan paylasacagim.
Tesekkur ederim iyi dilekler icin.
Buarada hala 5x114,3 18x8 jant alabilmis degilim,ekinde olan varsa ET50 ve ustu alabilirim.
Merdan abi laf olsun ya da sahibine iyi gözükmekan için iyi demez zaten abi. İyiye iyi der![]()
Hayirli olsun abi,insallah istedigin surelerin cok daha ustlerini yaparsin. Kazasiz belasiz keyifli gazlamalar,masallah.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Hayırlı olsun güle güle kullanın .Bu arada harika seviyede parlaklığa ulaşmış fotoğraflarını gördüm .Ufak bir detay ama yeni bir plaka karakteri de (app plaka) yaptırsanız ?Siyah duruşuna cok yakişir .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)