Maşallah kazasız belasız olsun..
İyi dilekler icin tesekkur ederim.
Evet Candan yapti boya korumayi ancak daha araci gormedim. Detayli fotolarini koyacagim yakinda. Plaka degisecek zaten,koyarim app
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
Arkadaslar,henuz jant almadim. 5x114,3 18x8 ET 50 ve ustu jant ariyorum.
Bugun yatin 1 adet alacagim. Satmak isteyen yazarsa cok sevinirim.05326110766
Abi orjinal oz jantlardan hangisini istersen hatri sayili indirim ile aliriz 05422288596 whatssuptan ulasabilirsin
Furkan muhtemelen buldu jantlari. Yarin gozuyle bakicak, umarim duzgundur...
Advan'larin replika olup olmadigini nasil anlariz?
Maşallah...Bu jant görsel olarak olmamış bence, pist için bir avantajı filan mı var? Pek anlamam jant lastik işlerinden açıkçası...
![]()
Jant yokluktan bu malesef boyle yani tek opsiyon gibi diyelim.
5x114 8x18 varsa isterim.ET 50 ve ustu olursa cok sevinirim.
Fren sorunuda halloldu.
Gunluk icin Brembo kit.
İzmit-izmir vs yerler icin Pagid.
İst Park gibi zorlayici pistler icin Dixcel![]()
Sure 2:26 geldi. Fakat ilk turda ariza lambasi yandi. Yazilim sorunuymis. İstenen 1.55 motorun bastigi 1,30 mus.
Keyif harikaydi,bayildim ki zaten 4 senedir birlikteydik![]()
Hayırlı olsun. Kazasız belasız
Kazasız belasız kullanmanız dılegıyle.
Keşke kullanıcılar adına bırde stok haldeydeken lımıtlerını gorebılseydık. Orta sınıf spor otomobıl severler adına cıddı bır olçut olurdu.
Ama yapılan ışlemlere gore daha ıyısını beklerdım acıkcası.
stok olarak cok mu cıddı yavaş acaba. ?
Sonucta o kadar rıngde reklamı yaptılar. Sınırlı sayıda uretımı olan bır modellen basarı saglamaya calıştılar.
KArsınıdakı rakıp tek versıyonla geldı Dunya nın neresınde satılırsa satılsın typer (donanım farkı hariç) aynı typer.
İnsıllah sureyı daha sagıya cekersınız. Keske ulkemızde olsada megane tropy - R la sure yapabılseydınız.
ARTı aracın gunluk kullanım karakterınıde yorumlarsanız cok cok ıyı olur. Trafige girilebılıto mu mesela saaatlerce ? gibisinden
Guc farki cok ist park icin. Yani tek olcut burasi olamaz.
Ancak yazilimda sikintidan dolayi istenen basincla ile basilan basinc olmamis. Duzelicek insallah. Zaten pistte Astrasi olan arkadasimda soyledi,seans arasi beklerken ki arizayi bilmeden "araban olmasi gerektiginden yavas,yazilimi kontrol ettir" dedi. Sanirim erh nickli arkadas olabilir ama sallamayim simdi.
O yuzden araca suan *** atamiyorum,belki stokdan bile yavasti...
Ring de kral porsche Bmw ve renault kesinlikle. Ozellikle kiralama sirketlerinden bunu gormek mumkun.
Sehir icinde cok rahat,debriyaj honda dan yumusak. Tipi ne cupra gibi sade nede honda gibi cok dikkat cekici.
Simdilik hersey guzel. Fiyatida miss![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)