GÜNCEL FOTOĞRAFLAR SAYFA 7 DE
Forumda yıllardan beri aktif kullanıcıyım fakat yazma ve arabalarımı paylaşma konusunda eksiktim. Son 2 yıldır type-R hevesi başladı özelliklede kardeşimin ısrarları artık bunaltmıştıözellikle aradığım renk kırmızıydı aradığım kriterlerde değişen olmaması bunun yanındada macunlu sac özelliğini kaybetmiş şekildede boya olmamasıydı bi kaç böyle bir araç denk geldi ama malasef griydi :S derken geçen haftalarda ilanlarda bir tane görüp o gece yola çıktım araca bakmaya aracın etrafında gezip elimle saçlara vurdum teneke sesi geliyordu tüm camları orijinaldi içi yıpranmamıştı.motor kısmı ise tamemen sotocktu evet aradığım araç buydu hemen kaporasını verip aracımı satışa koydum derken dün aracımızı almak nasip oldu
2005 Model 154 Bin km de İlk sahibinden typer
Motoru Tamamen stock filtre bile yok
Tüm camları orijinaldir
Kaput Tavan ve Bagajda Boyası yok
Tüm bakımları Servis Bakımlı Damla-Mutluhan-Çiftkurlar
15 tanede exper raporu var 7 si parka halinde çarpma1 tane cihaz çalınma 1 tane mini onarım tek hasarı 2005 yılında alt salıncak malzemeleri değişmesi panel dahil sökülmemiş
İLK BULUŞMA OTOPARKTA
SERVİSTE Bİ BAKALIM DEDİK NE VAR NE YOK
ORİJİNALLİK MALZEMELERİ
STOCK TYPER
EVE DÖNÜŞ YOLUNDA HAKKI AMCA İLE DENK GELDİK BENZİNLİKTE KENDİSİYLE FOTO ALDIK ODA DÜN BOLUYA GAZLAMAYA GİDİYORUM DEDİ BİR SÜRE BERABER GİTTİK ARABANIN HAKKINI VERİYODU GERÇEKTEN VE BANA DENEYELİM Mİ DEDİ TIPA YEMEDİ
HEMEN TEMİZLİK İŞİ
ESKİYEN FARLAR CANLANSIN
CİLAMIZDA TAMAM
Yaza doğru komple baştan kazıtıp boyatıcam boya benim için sorun değil resmini çekerim videoya alırım sonuçta macunsuz olduktan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Yanına Bir araç daha aldım03.03.2016 207 Rc Lemans
Bu arada lemansı sattım jcw cooper aldım
![]()