Maşallah gerçekten emeğinize sağlık..
Printable View
Maşallah gerçekten emeğinize sağlık..
yeni proje hayırlı olsun allah gönlünüze göre bitirmeyi nasip etsin yanlış hatılamıyorsam bundan öncede sarı clio toplamıştın efsane olmuştu bu daha iyi olucak büyük ihtimal takipteyim
Selamlar,
bazı eksiklerimiz hala giderilemedi, ön ve arka cam hariç diğer camları sıfır mais olarak aldık montajlarıda yapıldı sırada diğer eksikler kaldı geneli ydışı sipariş oldugu ıcın bıraz zaman alıyor :)
http://i.hizliresim.com/RQa1dn.jpg
http://i.hizliresim.com/pE7Xrn.jpg
Renk harika, saridan kesinlikle daha guzel.
Maşallah renk süper olmuş kazasız belasız inş.
Sigortası yok yalnız,hemen sigorta teklifi verelim. :D
maşallah renk olmuş takibe devam ...
saol Alper abi bukezde oldu heralde sarı ile yan yana getiririz bir ara :)
hakkaten sigortasını yaptırmadım henüz, muaynede bitti :D
alalım teklifinizi çözelim bu işide :)
çok saolun :)
cok guzel... cok. dugun arabasi bile rs olmus bir adam icin takip edilecek yegane konu. allah nazarlardan saklasin.
Renk seçimi çok güzel. Kolay gelsin.
Sayenizde Clio RS'ler popülerliklerine popülerlik kattı.
Benim de güzel planlarım var; ama Megane 2 RS üzerine. Şöyle kafamdaki arabayı denk getirebilirsem kapınızı çalabilirim. :)
Amin, cümlemize insallah
çok saolun renk olayında ınanılmaz kararsızdım, neyseki bunu tercih etmişim diyebiliyorum :)
Çok saol :) bundan sonra eğer birtakım şeyler yoluna girerse birtane clio rsi alıp komple maxi yapıp f4r swaplamayı dusunuyorum sonrasında tabiki birtane mrs yapmayı dusunuyorum, umarım hayalde kalmaz :D
herzaman beklerim araba olmasada :)
Teşekkür ederim.
Araba var. Şu anki mevcut olanı muhafaza edeceğim. Koleksiyonluk diyelim. Diğeri proje aracı olarak alınacak. O zaman sık sık kapınızı çalabilirim. :)
Serkan seni tebrik ederim.Maşallah emeğe ve zamana saygı :) :icon_tup:
Ne durumdayız :)
selamlar
Aralık ortasına kadar bir aciliyet söz konusu, değerini bilecek birine gitmesi umuduyla sadece burdan yazıyorum arac ve projem 1 aylıgına uygun rakama satılıktır düşünenler özelden iletişime geçebilir.
Sizin adınıza üzüldüm. Umarım satmadan durumu halledersiniz.
Hocam baştan beri büyük bir heyecanla okudum bekledim ne olacak diye.... İnanılmaz güzel gidiyordu.Son mesajınızla çok üzüldüm.Emeğinize sağlık diyelim hayırlısı neyse o olsun...
Herkeze teşekkürler,
üzülerekte olsa düşüncem satma yönünde zamansız oluşan ödemelerden dolayı ama bir ihtimal belki beklenmedik bir yerden ödeme alırsam projeye devam edicem
herseyın hayırlısı diyelim