Merhaba arkadaşlar;
1998 açılır tavan Elite Twingoyu sattım ve sattığım gün iş yerinden arkadaşıma ait olan bu aracı satın aldım.
Araç 2011 model eski kasa Kia Rio II Makyajlı Dizel
2011 yılında bir sonraki modellerde var
Aslında bütçeme uygun değildi ama şirket çıkması temiz kullanılmış yüksek km'de araç.Uyguna geldi.
Uzun zamandır ufak araba kullanmamdan dolayı bu araca geçince bayağı farklılık oldu.
Bana artıları geniş ve dizel olmasından dolayı birazda yeni model, hem yakıtı hem gidişi hemde özellikleri bayağı farkettirdi kendini.110 HP olması yolda acayip güven veriyor ve araba çok iyi hızlanıyor(sollamalar ve rampalar çok iyi)
1 depo 45 Litre sıfırdan boşken yaklaşık şu an 180 TL almıyor ve yaklaşık 800 Km ve üzerinde gidebiliyor. Yalnız motor gücüne kanıp basıyorsunuz rampalarda ve sollamalarda.
Aracın donanımları/ekstraları;
ABS
Sürücü Hava yastığı
Klima
İçerden bagaj ve yakıt kapağı açma
Merkezi Kilit
MP3/radyo çalar 4 hoparlör ve iyi çalıyor
Çakmaklık yanında ayrıca 12v güç çıkışı
Çift tavan lambası ve içeriyi gayet iyi aydınlatıyor ve kapı-bagaj açık uyarılarının hepsi çalıştığı için gayet kullanışlı
Katlanır Arka koltuklar
İnce stepne)yer açısından çok iyi
El freni yanında bardaklıklar
Eksiklikleri
Aynalar ve arka camlar elektrikli değil.
Far yükseklik ve iç aydınlatma dimmer yok
Silecek fasıla ayarı yok
Müzik sisteminde Tweter eksiği hissediliyor
Koltukta bel ve yükseklik ayarı yok.
Sıcaklık göstergesi ve yol bilgisayarı yok
Arka fren kampana
Aracın km yüksek bu nedenle içinde dışında hafif belirtiler var.
Araç şirket çıkması ve genelde uzun yol yapmış. Diri bir araç ve iyi kullanmışlar. Km söylesem kimse aracı görünce inanmıyor. Kaza bela ufak tefek var ve tanıdık işi olunca uyguna geldi.
Aklına gelen bunlar. Fazla foto yok.
Alır almaz içini ve motorunu temizledim her araçta yaptığım gibi
![]()