Eli e sağlık kazasız belasiz
Printable View
Eli e sağlık kazasız belasiz
Maşallah. Güle güle binin.
Bu kasanın anısı çoktur bizim ailede. O zamanki adıyla Gönen'in (şimdiki Vosmer) İzmir'e getirdiği ilk T4'tü bizdeki. Bir ticari araca göre acayip ilgi görüyordu, çok paralar kazandık sayesinde. 100 küsur bin km'de yaşadığımız motor arızaları sonrasında satmıştık. Sonradan öğrendiğimize göre üretim hatasından kaynaklıymış. Fakat babam uğraşacak durumda değildi o günlerde. Satıp geçti.
Üşenmiş halinle bunları yapmışsın üşenmesen arabayı komple söker boyardın herhalde.. :)
Maşallah çok güzel olmuş..
Lastiklere siyah beyaz çift renkli yanak yapıp minibüsün kafa yere daha yakın olacak şekilde basın. Ön tampon altinada astra h lip takip dediginiz gibi aynaları siyaha boyayin süper olur . Daha sonra fazla koyu olmayacak şekilde siyah veya krom cam filmi düşünebilirsiniz. :)
Kolay gelsın,bol keyıfler. Insallah keyıfle bınersın...
Her transportera binişimde hep hobi aracı olarak alma düşüncesi geliyor aklıma.
Siz gerçekleştirmişsiniz darısı başıma : )
Kazasız belasız diyelim.ç
Ertekin abi araba çok güzel.Bir vagcı olarak tavsiyem arabaya apaçi işi uygulamalar yapma.Lastiklere şerit h lip vs?????
Orjinal bir şekilde topla,orjinal aksesuarları ile araba çok daha güzel olacaktır.
Maşallah.
Maşallah Allah Kaza bela vermesin
Araba tamamen orjinal zaten. Fabrikadan bile çift renk çıkmış. Orjinal aksesuarı ne varki zaten?
Ben orjinalciyim ve detay seven insanım. Şuan şarj problemimiz çıktı, birazdan götürücem bakalım dinamosumu bozulmuş
Yani ne bileyim kardeşim bende halk arasinda pek hoş görmediğimiz Apaçi deyimini üzerime alindim :) . Bende orijinal araç severim ama orijinaline sadık kalınarak yapılan ufak tefek goze hoş gelen aksesuarları da begenirim. Alman araçları zaten genelde tasarım olarak güzel.
Öncelikle geçmiş olsun. Minibüs orijinal aksesuar bakımından sınırlı olduğundan Marka takıntılı orjinalci detayciysaniz vw nin diğer araçlarının orijinal parçalarını araciniza uygulayabilirsiniz. :) . Mesela golf 3 gtı lip t4 e uydurulabiliyor.
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...MQKc1IwdwEZk4w
Konjektör yanmış fazla akımdan. 110 lira valeo konjektöre bayıldık gerisi de muallak içim dayanmadı ben yarın alırım arabayı dedim ilerledim. Eve gidip yıldız tilbe dinlicem
Allah razı olsun olursa haber ederim
Maşallah.Allah kaza bela göstermesin.Güzel bir hobi :)