VECTRA A TURBO 4X4 c20let

Thread: VECTRA A TURBO 4X4 c20let

1. VECTRA A TURBO 4X4 c20let

Gökhan Kavuştu said:
    Detay yapıldıktan sonra enfes bir sonuç çıkmış ortaya, ellerinize sağlık. Araca ve fotoğraflara diyecek bir şey yok

2. DenizKaan's Avatar

DenizKaan said:
    çok güzel ! güle güle kullanın,
    80lerden 90'lardan böyle güzel arabaları görünce mutlu oluyorum.

3. darkmoon's Avatar

darkmoon said:
    Maşallah çok güzel nazar değmesin..

bu tür araçları artık avrupada bile koleksiyonerler kovalıyor.. orjinali aranıyor orjinalleri avrupada bile çok değerli orjinal dediğim hakiki somonuna vidasına kadar orjinal.. bir nesil alıp üç beş kuruşluk ucuz kalitesiz şeyler takıp apaçiye çevirdi..şimdi bir nesil alıp bir ton para harcayıp orjinale çevirmeye çalışıyor.. her şey aslına rücu ediyor.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

4. Mr.Bilal's Avatar

Mr.Bilal said:
    Maşallah. Özel ve değişik bir araç olmuş. güle güle kullanın
    Life is Too Short To Stay Stock

5. Gry's Avatar

Gry said:
    arka kelebekler ve arka cam da cam filmi yokmu yoksa resimlerdemi öyle gözüküyor ?

haricinde her ayrıntısına kadar harika kondisyonda maşallah
    Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR

6. Redfish16V's Avatar

Redfish16V said:
    Maşallah özgür abi ağzının tadını bilir Yakındanda nefes kesici bir alet Kazasız belasız
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

7. VECTRA A TURBO 4X4 c20let

kalipson said:
    Değerini bilecek kişilere geçmiş olması çok güzel. İşçilik de ayrı bir güzel. Maşallah

8. ALPER-VNS's Avatar

ALPER-VNS said:
    Quote Originally Posted by psy_dreams View Post
    Maşallah, diğer kardeşlerini de görmek isterim.
    17 bertone turbo jantlı fotoları vardı bi de ikisinin de ama bulamadım.. Diğerlerinin de işleri bitsin konu açılacak zaten..

Quote Originally Posted by taytay View Post
    Maşallah harika duruyor, kazasız belasız.
    Turbo olmasada çok temiz 93 vectra gt sahibi olmuştum onu bile kullanırken çok keyif alıyordum.
    Bende gls vardı 94 o bile güzeldi

Quote Originally Posted by _driver_ View Post
    Maşallah çok güzel Trsiz plakayla tam olur. Kazasız belasız
    plaka 1995 öncesinin plakası olmadığı için şimdilik bekliyo trsiz plaka işi.. AC 2003 senesinde verilmişti sanırım.. Diğer vectranın plakası LET 20, bu arabaya da uygun bi plaka bulunduğunda değişecek.. Ya da o yılların serisi RLA XX bi plakaya geçilecek

Quote Originally Posted by Ssamet View Post
    Maşallah hayırlı uğurlu olsun. Araç uzun yıllar Kahramanmaraştaydı burada takip ettim. Orta yaşlı bir abimiz kullanıyordu. Biliyo musunuz hikayesini?
    Yıllardır nietliydi zaten araç sahibi ama şimdi kısmet oldu.. Maraştaki sahibiyle de irtibat halindeydiler

Quote Originally Posted by ouzs View Post
    Maşşallah çok iyi olmuş. Arkalara belki 2 mm spacer turbo nun hakettiği gibi daha kaslı durmasını sağlayabilir. Başka bir şey yapılmayacak olması sevindirici. Eski ve Orjinal her zaman iyidir. Allah kaza Bela göstermesin.
    Diğer vectrada var zaten sanırım ama bunda herşey orjinal kalacak. Şunu mu taksan dediğimizde küfür edmiş muamelesi yapıyor araç sahibi

Quote Originally Posted by ouzs View Post
    Edit.

İç Fotolarıda beklerim.
    Yeni göğüs takılsın mat mat onları ekliycem

Quote Originally Posted by makif84 View Post
    Araca maşallah.Ayrıca Alper sana da kocaman bir maşallah. On parmağın da on marifet.Pastacılık,fotoğrafcılık,şimdide detayling işi bravo vallahi
    Birine karar vemem lazım yoruluyorum Teşekkür ederim ayrıca

Quote Originally Posted by Gry View Post
    arka kelebekler ve arka cam da cam filmi yokmu yoksa resimlerdemi öyle gözüküyor ?

haricinde her ayrıntısına kadar harika kondisyonda maşallah
    Arka cam renkli cam orjinalleriyle değişecek. Bence de şık durmuyor şuanki hali.

9. Shadow_Dancer's Avatar

Shadow_Dancer said:
    Ne varsa 90larda var.. Mükemmel valla.
    Tango-1 never dies.

10. VECTRA A TURBO 4X4 c20let

pilot said:
    Arkadaşlar önce Alper'e sonra beğenen sizlere tek tek teşekkür ederim. Elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştık, bundan sonra da çalışacağız...
    Gelişmeler oldukça da buradan paylaşımlara devam ederiz. Herkese sevgiler

11. VECTRA A TURBO 4X4 c20let

pilot said:
    Quote Originally Posted by R.S.C View Post
    4x4 u nasıl çalışıyor mekanik mi hidrolik mi? oranları nasıl ?
    Ne tam mekanik diyebilirim ne de hidrolik ama ikisi de var. Elektromekanik desek tam olur sanırım
    Frene basıldığı anda ön tarafa yük bindiği için lastiğin dönüş çapı arka lastiklere göre azalıyor. Bu da 4 çeker yüzünden arkaya da aynen iletildiğinde sanki el freni çekmiş etkisi yapmasın diye, anında arkalara giden çekişi bir ayırıcı ünite yardımıyla ayırıyor. Frenden ayağınızı çektiğiniz anda 4 çekiş tekrar devreye giriyor. Sistemi bu şekilde özetleyebilirim. O yıllardaki teknolojiyle böyle bir çözüm bulmuşlar...

12. VECTRA A TURBO 4X4 c20let

MetalliHead said:
    Turbo yazısı da olmasa tam şaka makinası

13. SULTANOGLU's Avatar

SULTANOGLU said:
    arabaların hepsi muhteşem, nedense hemen sahibinden .com a girdim baktım güle güle kullanın süperler.
    74 model sehpa...

14. turbo&quattro's Avatar

turbo&quattro said:
    Hemen taslamayin ama ben ilk kez gordum vectra A turbo 4x4 mukemmel gorunuyor.

15. psy_dreams's Avatar

psy_dreams said:
    Quote Originally Posted by ALPER-VNS View Post
    17 bertone turbo jantlı fotoları vardı bi de ikisinin de ama bulamadım.. Diğerlerinin de işleri bitsin konu açılacak zaten..

Önizleme için teşekkürler konuları merakla bekliyorum
    VectraGT 16v

16. VECTRA A TURBO 4X4 c20let

Gko said:
    cidden çok imreniyorum şöyle araçlara allah kaza bela göstermesin
    Quote Originally Posted by Berk007 View Post
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

17. Seven7's Avatar

Seven7 said:
    Maşallah Allah kaza bela vermesin ilk fotoğraf özellikle çok çok çok iyi duruyor. Nazar değmesin.

18. VECTRA A TURBO 4X4 c20let

Tayfun.O said:
    İlk defa vectra nın turbo verisiyonunu gördüm hemde 4x4
    Maşallah kıymet bilen ellerde olmasına sevindim ilk hali neymiş öyle

19. R.S.C's Avatar

R.S.C said:
    Quote Originally Posted by pilot View Post
    Ne tam mekanik diyebilirim ne de hidrolik ama ikisi de var. Elektromekanik desek tam olur sanırım
    Frene basıldığı anda ön tarafa yük bindiği için lastiğin dönüş çapı arka lastiklere göre azalıyor. Bu da 4 çeker yüzünden arkaya da aynen iletildiğinde sanki el freni çekmiş etkisi yapmasın diye, anında arkalara giden çekişi bir ayırıcı ünite yardımıyla ayırıyor. Frenden ayağınızı çektiğiniz anda 4 çekiş tekrar devreye giriyor. Sistemi bu şekilde özetleyebilirim. O yıllardaki teknolojiyle böyle bir çözüm bulmuşlar...
    İlginç peki sabit hızda çekiş dağılımı nasıl hizlanirken yada patinaja düşünce torqu dağıtabiliyor mu