BesiktasCRX Nickli Üyeden Alıntı
Hocam,
Arac, verdiginiz emek sayesinde on numara olmus. Ellerinize cok saglik, gozlerimiz bayram etti.
Bazi arkadaslar compact kasayi cok sevmiyor belki, onlara da saygi duymak lazim ama bence insanlar bu kasayi kullansa cogu cok ciddi isinacak. Araba ne kadar kucuk olursa dar mesafede basmasi bence o kadar zevkli. Kosesini, kenarini daha kolay goruyorsun, daha bir go-kart ya da motorsiklet kullaniyor hissi verdigi icin guven uyandiriyor insanda.
Size sorum bu B52 motor insani uzer mi?
Benim oteden beri BMW lere karsi on yargim malesef mevcut. Kullandim (compacyt kasayi da cok zevkle 2 defa surdum), kullanirken de cok zevk aldim ama satin almaya asla cesaret edemedim cunku dostlarimin BMW ler ile cok basi derde girdi. Ne dersiniz, bakimi, tamiri, parcasi cok uzer mi?
Sadece kendi aracinizdan yola cikarak cevap vermeyin cunku siz cok farkli ve ozenle bakiyorsunuz. Simdi bu model bir arac alsam bu kadar guzel bakilmis olanini bulma ihtimali cok dusuk. Daha siradan bir arac bizi cok uzer mi, o konuda sizin ve diger uyelerin goruslerini duymak isterim.
Sagolun