maaşallah güzel özellikleri varmış kazasız belasız.
Printable View
maaşallah güzel özellikleri varmış kazasız belasız.
güzel dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar
kazasız belasız güzel araban :)
kazasız belasız insallah. sanırım tek kötü yanı vites topuzu değil mi :):)
Çok güzelmis mükemmel kazasız belasız sürüsler :)
Hayırlı olsun güzel bir araba. Nasıl gidişi ? memnunmusun ilk izlenim olarak ?
kazasız belasız kullan.. bide iç resimlerini eklermisin.
Aracımı almadan corsa gsi ile 207 gt arasında kalmıştım.Performansları ve motor çalışma prensipleri oldukça paralel.Fiyat avantajından dolayı 207 yi tercih etmiştim.Ama opelin sağlamlığı bu fiyat farkını kapatacaktır.Aracın çok güzel kazasız cezasız günlerde bin
iyi dileklerin için teşekkürler aracı almadan önce bende 207 istiyodum ama babam bu işe olmaz dedi pug sağlam arac değil almam sana dedi sonrada bana sormadan gsi aldı :D dediğin gibi her ikiside birbirlerine paralel araçlar ama yol tutuşunda birbirlerinden ayrılıyo olabilirler aracım yuksek hızlarda girilen virajlarda arkasını bırakmaya baslıyor esp devreye girerek olaya müdahale ediyor ama isteyine göre kapatabiliyosun daha kapatarak sürmedim ama kayışlar kontrollü olarak gercekleşiyor ve epey heyecanlı oluyor aracın limitini iyi bilmek lazım yoksa spine gelmek an meselesi gibi.coilover yada yayla bu durum düzeltilebilir die düşünüyorum vites aralarıda epey uzuncana shortshift şart.geri kalananından çok memnunum
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle
Harika bir baban varmış:)Benim babamın önüne geçilemez önyargıları vardı.Son sahibi sen olursun,masrafın çok olur,o arabalar çok hor kullanılmıştır gibi sabit düşünceleri vardı:)Neyseki kendi paramızı kazanmaya başladıkda 2 kapı bir araca biniyoruz.
Virajlarda arkasının kayması çok ilginç.Ben henüz öyle bir sorun yaşamadım ama opelin yol tutuşunda bir sorun olacağını düşünmüyorum.
ESP yi iptal edebilmen çok güzel bence.GT sadece 50 km ye kadar iptal etmene izin veriyor.
Bu sitede 207 GT sahibi çok az tıpkı Corsa Gsi sahipleri gibi:)Ama İstanbul'da bulabilirsen 207 GT ile deneyip videoları bizimle paylaşmanı çok isterim.Gerçekten merak ediyorum stock GT ile GSI performansını.
Hayırlı olsun kardeş kazasız belasız. :)