-
Sinan abi tesekkur ederim hepsine maşaAllah.
Emir citasizda dedigin dogru ama citalida boguyor bence, mk2 iyidir iyi :)) yapalim inşaAllah en kisa surede kardesim. Izin gunumu ayarliyim karsiya gelcem inşaAllah.
Fatih bey tesekkurler, km hic problem degil. Bu model de bu km cok normal ve motor durumu maşaAllahı var :) sagolun
Ufuk tesekkurler kardesim.
-
Maşallah, Allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanın yaptığınız listeye bakılırsa, diğer araçlarınıza nazaran sizde uzun süre kalacak gibi :)
-
2 yada 3 yıl önce gürpınarda kaldırımda gördüm plakasından acentesine oradan sahibine kadar ulaşşakta alamadım,ilanını görünce birisi almış sonunda dedim ondan size geçmiş :) Kasası hala çok güzel,güzel günlerde kullan inşallah keyfini çıkar :)
-
maşalhh kazasız belasız günlerde kullanın..
-
bizim ersinin arabsı cok temizdir biliyorum arabayı güle güle kullan.
-
Maşallah Hayırlı olsun bulunmaz hint kumaşı resmen kazasız belasız kullanın inşallah :)
-
Maşallah çok temz duruyor hayırlı uğurlu olsun
-
Herkese tesekkur ediyorum, sagolun.
-
Broo maşallah be , beyaz 106 candır can : )
Kazasız belasız kullanasın :icon_tup:
-
Maşallah Allah kaza bela vermesin :)
-
@JDM VTİ
maşallah, güle güle kullan
büyük kazası olmadığı sürece küçük araçlar çok yıpranmıyor, kompaktlığın getirdiği bir şase rijitliği oluyor, büyük araçlar gibi salmıyorlar kendilerini.
yağ yaktığı zaman, yeni motor yapar, sonra yağını/suyunu değiştirir yola devam edersin yıllarca
106 gti kullanmadım, ama gençliğinde ilk aracı olarak 106 gti kullanıp sonradan e46 M3 gibi bi makineye 2000'li yılların başında sahip olabilme şansına erişmiş bi arkadaşım, eski 106 gti'ı için hep ''ondan aldığım keyfi, kontrol hissini, heyecanı hiç bişeyden alamadım'' der dururdu. :)
-
Maşallah hacım. Allah kazadan beladan korusun. uzun süre binersin artık :)
-
Hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten çok şeker görünüyor. Face' den de keyfle takip ediyorum. Kazasız belasız bol bol zevkini çıkarın inşaallah :)
-
Maşallah güzel araç kmnin hiç önemi yok güzel ellerde oldugu sürece. Tercihleriniz 106 nın hakkı anca bence de mk2 tercih etmeyin derim tabi ki zevk işi ancak enkei bile takılır onun yerine tecih olarak 306 gti jantlarına yada farklı modeller denenebilir.:)
-
Herkese cok tesekkur ederim, bende rahatlikla soyleye bilirim ki 106GTi dan aldigim keyfi baska hothatch veremedi ve bunu anlatirken bende hep ayni seyi soyluyorum; kontrol hissi :)
Bugun aracimin yagini ve filtresini degistirdim, antifrizi yeniledim, vites cubuklarini ve motor/sanzuman kulaklarini yeniledim, spor yaylarimi ve 106 icin olan filtre kitimi taktim. Varex'in ve direksiyonun montaji kaldi, onun icinde ara borumu yaptiricam ve gobegin gelmesiyle ilk etap tamamlanicak inşaAllah.
Sensorler ve buji kontrolunu yapip bakimi tamamen bitirmis olucam inşaAllah.
https://s11.postimg.org/44cwgo3kz/20161101_201344.jpgresim gönder
https://s11.postimg.org/7ly601twz/20161101_153859.jpgyükle resim
-
Maşşallah arabanız çok güzel bu zamanda bölesini bulmak zor.Kazasız belasız
-
ALLAH razi olsun Hamza, sagol.
-
Güzel araç parçalar zevkle seçilmiş :)
Bence jantlar oem kalmalı :)
-
Maşallah kardeşim kazasız belasız tekrardan :)