-
Fena olmamış aslında benimde hoşuma gitti, rallye jant lastik kaç kg geliyor tarttiniz mı
-
Herkese tesekkur ediyorum.
En yakistirdigim tarz bu oldu, karakterini yansitti aracin.
-
çok iyi olmuş rallye tarzı.kapılardaki stickerları unutmayın :)
-
Kafamda incik boncuk detaylar var nasipse kisa surede bitireyim gorecegiz inşaAllah
-
-
Maşallah, kardeşim harika oldu bence...Benim çok hoşuma gidiyor farklı tarz :)
-
Tesekkurler kardesim :)
Kesinlikle farkli oldu.
Klasik makyajlama isi yapmadim, en basindan beri buydu istedigim tarzda mk2 hevesimi alayim demistim.
-
Mükemmel olmuş. Direksiyon momo ya dönse tamamlar gibi duruyor
-
Tam Avrupa işi olmuş gerçekten, şahane. Kazasız günlerde kullanın
-
Tesekkurler arkadaslar.
Direksiyon Omp olacak, vites topuzunu ise fn2 typer'in 5 ileri olanindan aldim. Vites cubugunun boyunuda biraz kisaltarak takacagim inşaAllah.
Gelismeler oldukca guncellemeye devam edecegim inşaAllah.
https://s13.postimg.org/5zky8rzlz/Sc...6-23-53-11.pnggif upload
-
-
Maşallah çok iyi ve değişik bir tarz. Naçizane tavsiyem filtre için hazır kitlerden taksan simota falan daha derli toplu ve temiz durur, dışına bu kadar özen göstermişsin motor kaputu altıda aynı güzellikte olsun bence, bir de kaput altına detaylı temizlik şart ,sonrasına birşey kalmıyor zaten :) güle güle kullan.
-
En tarz hali böyle olmuş, maşallah
-
Paspasların güzelmiş alican :)
-
her hali güzel kanka, maşallah.
-
Çok beğendim , çok güzel maşallah.
-
Herkese teşekkür ederim.
Sinan abi amcamiz fransadan siparis gecirtmis getirtmis paspaslari :)
-
dün arkadaşlarla akfırat a öylesine dolanmaya gittik oradaki gazlayan 106 206 306 gti ları kesicide dolaşan civicleri görünce artık umut yok demiştim kendi kendime tekrar umutlanmak için konuyu baştan sona okuyorum bütün gündür girip girip bakıyorum maşallah aracınıza zevkinize çok güzel olmuş bana umut verdiğiniz içinde teşekkür ederim :D
-
Cok tesekkurler dusunceleriniz icin.:)