Maşallah.Çok iyi saklanmış bir evlat :)
Printable View
Maşallah.Çok iyi saklanmış bir evlat :)
Şaka mı bu yahu :) maşallah çok iyi gerçekten.
Maşallah ya iç dış diri Allah kaza bela vermesin :)
Canını yerim. ne güzel bişey bu maşallahh
sağlam bir boya bakımından sonra ne hale gelir düsünemiyorum,tam bir klasik.
bu sekilde korunması da mucize gibi.
hayatımda hic görmedigim bir aractı.
umarım uygulama icin İzmir'e gelirseniz inceleme fırsatı bulurum.
mükemmel.. içine başka hasta oldum özellikle şu göğüs ışıklandırması efsane yanıyor... ama acil ötesi şu plakaları söküp atıp trsiz plaka ayarlayın...
Fabrikadan yeni çıkmış gibi:)MAŞALLAH kazasız belasız..
- Herkese güzel düşünceleri için teşekkürler.
- Çok şükür arcımız OEM olarak eksiksiz. Jant kapaklarımız duruyor ;)
http://i1340.photobucket.com/albums/...psrbaikn1v.jpg
bu japonlar cogu ateist bi kismida budist degil mi neden arabanin logosuna hac isareti koymuslar anlamadim.
Evin içine park edip televizyon yerine seyredilir, maşşallah...
Kazasız belasız, dertsiz tasasız kullanın inşallah : )
1981 senesindeki mühendislerin hayalleri ve gerçekleştirdiklerinin bugüne taşınmasına sebep kalite anlayışı ortada. Harkulade. İşçilik, tasarım ve donanım harika. Böyle bir araca değerini bilen olarak sahip olmanıız sebebiyle tebrik ederim. Kazasız bol keyifli sürüşler dileğiyle.
- Güzel düşünceleriniz için teşekkürler. 1970-1980 yıllarının mühendisliğinin ve kalitesinin günümüze ulaşması konusunda aynı fikirdeyim. 1981 model bir Volvo ile kıyaslama gafletinde bulununca Toyota Crown'ın şahsına münhasır, marjinal ve prestijli bir otomobil olduğunu idrak ettim...
bu tarz birde cressida var oda yasina gore cok kaliteli.
Maşallah ya çok başarılı gerçekten konuyu hayranlıkla okudum :)
vallaha maşallah yattıgına hem uzuldum hem sevındım ama degerını bılın gercekten cok guzel bır arac allah nazardan korusun
Doktor nokta atışı yapmışsın eline sağlık, iyi günlerde kullan. Araca söyleyecek laf bulamadım! :)
Maaşallah muhteşem mükemmel , allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Bu arada stopların mercedes havası çok hoş :)
Güzel bir uygulama ile paint correction yapılmalı , başka da hiçbirşey yapılmamalı bence
Tekrar maaşallah