208000 kmde
Printable View
208000 kmde
İç ve dış renk kombini jantları kondisyonu ile 4-4 lük bir araç çıkarmışsın yine.. İlanlara bakıyorum forumlara sonra senin aldığın bi bmw nin konusu açılıyor diğerleri hep yorgun geliyor gözüme. Yapma bunu bize :) Maşallah nazar değmesin.
Sunroof hariç fullerden sonra elektrikli kelebek camına kadar opsiyonlu e46'ların hastasıyız. Kazasız belasız.
araba harika ama o plakaya bi el atsan süper olur abi maşallah kazasız belasız
Plakada çerçeve olmamasından mı bahsediyorsunuz? Öyleyse eski sahibinin işi ama ona bir çözüm bulucam :)
meselaa sen bu bmw yi satsan kaç istersin ,ama jüpüter vari olmasın :)
Kime göre neye göre jüpiter :) Arabalık yapacak hali kalmamışlarla aynı parayı istememi beklemiyorsunuz herhalde :)
kazasız belasız, güzel duruyor.
masallah koltukların rengi işi bitirmiş.
Kusur bulmak gibi algılanmasın da iç ahşap trimler piano black olsa daha hoş olur muydu acaba.
Abi maşallah tekrar her anlamda kalbur üstü bir 330ci
Herkese teşekkürler :) Fiyatı özelden veririm. İlana dönmesin konu :)
Abi hep içerde gördüğüm için dışarda ayrı Bi alımlıymış:)Maşallahı var Jantlarda değişmiş iç dış kombinasyonu mükemmel.
Döşemelere bittim resmen içim açıldı :) Maşallah yine sizden beklenen güzel bir araç almışsınız, kazasız belasız :)
Maşallah nazar değmesin.Zamanında ilk geldiği zamanlarda benim arabanın yanında park halinde duruyordu bir tane.Bende benim arabanın altında birşeye bakıyordum sahibi gelip arabayı çalıştırmıştı.Motor sesine aşık olmuştu vay be 330'a bak demiştim.Hep sahip olmak istediğim bir kasa nazar değmesin.Jantları orjinal mtech jantı olsa dedim kendimce. :)