Maşallah m3 gibi duruyor. Seside çok hoş. Güle güle binin. :)
Printable View
Maşallah m3 gibi duruyor. Seside çok hoş. Güle güle binin. :)
Kardeşime en iyileri yakışır, maşallah
Maşallah çokta güzelmiş
sadece m3 kapı cıtası yerine düz olanı takılıp birde mümkünse yolcu airbag kapagındaki acıklık düzelitebilirse enfes olur
Böyle konulardan sebep e36 ilanlarında zaman geçirir oldum. MaşaAllah.
Sesi çok güzel bee :) . Kazasız belasız sürüşler .
Eyv saolun arkadaşlar. Sizinle farkettiğiniz eksikleri gidereceğim en kısa zamanda. Çıta logoları, iç kısımdaki ufak tefek detaylar elden geçecek.Sanayi brz yordu beni:) biraz ara verdim. Zaten mekanik olarak kusursuz durumda. Gerisi keyif işi. Zamanla yapıcım onları. Beklediğim birkaç parça var. Onlarla beraber toptan yapıcam eksikleri.
Herşey çok güzel egzos sesine gelirsek her zaman orjinal 6 silindirin sesine dokunmam dokunulmasınıda pek sevmem ama aracınız iyi yürüyor, maşAllah :)
Orj. M ayna ve zender ile gercekten hatasiz olur.keyifli gunlerde binmeniz dilegiyle hayirli olsun
Orjinal bir egzoz sistemi olunca 6 silindirin sesi kaybolmadı. Alt devirlerde ses ve uğultu yok. Hacmin güzel homurtusu var. Gaza yüklendiğinzde tiz ** güçlü bir ses çıkıyor.
Orj zender spo almıştım ama hoşuma gitmedi takmadım. Zevk meselesi. Böyle sadedaha çok hoşuma gidiyor. Aynalar replika m di. Söktüm orjnalleri taktım. Böyle beğeniyorum ama orj m ayna olursa takabilirim.
Bir haftadır yatışta.. haftasonunu bekliyor:)
http://i.hizliresim.com/77VEWr.jpg
kankacım maşallah çok güzel izmire gelsekte gezsen biraz :)
Gel kanka. Yeterki gel gezmesi kolay:)
Maşallah çok güzel, böyle korumaya devam
Eyv saolasın. Aynen çok az kaldı p.ç olmayanı melesef
Allah nazardan saklasın.
Kaportaya gırecekse eger, 1-2 ufak dıpnot vermek ısterım.
Abi ne zaman döndürüyoruz makinayı :D
Yatıo kardeşim vereyim anahtarını döndür döndür dur:) sıkıntı yok
filtre kiti olmuş alpha n yazılım çaktık mı kendine gelir :)