Hayırlısı olsun Melih, hayatın neler getireceği hiç belli olmuyor.
Öncelik her zaman aile ve yuva tabi ki :)
İnşallah daha iyilerine sahip olursun.
Printable View
Hayırlısı olsun Melih, hayatın neler getireceği hiç belli olmuyor.
Öncelik her zaman aile ve yuva tabi ki :)
İnşallah daha iyilerine sahip olursun.
Gelene de gidene de hayırlısı olsun..
Jantlarını istemiştim zamanında, zaman çabuk geçiyor gerçekten :)
Üzülme abi Allah gönlünde ki daha güzel araçları nasip eder inşallah. Kuzey reyize kalsa daha güzel olurdu ama :)
Bi MEC geldi geçti
Hayırlı olsun kanka
Allah daha iyilerini nasip etsin
Hayırlısı olsun abi :D
Kuzey Reis ilerde pü baba pü demez inşallah :D
Aynen öyle Rızacım Allah razı olsun çok teşekkürler :)
Oem verme durumu olsaydı ilana koyacaktım jantları ama olduğu gibi verdik :)
Sağolasın kardeşim gene onun için sattık aslında geleceği için :)
Kankacım bir devir bitti kabul ettim :) Amin çok teşekkürler :)
İnaşallah kardeşim demez :D
Hayırlı olsun kenarda duran araba sahibine biniyor bence. Kendi hissettiğim bu yönde.
hayırlı uğurlu olsun abi. bu dönemlerde evin önemi daha çok anlaşılıyor. güzel bir şey için gitmiş en azından :)
Hayirli olsun her iki tarafada. Yillarca sorunduz bindin keyfini surdun mis gibi.
Knka hayirli olsun , ev bark işleri çok daha önemli o yüzden aklında birşey kalmasın.
Bunula birlikte emin ol dışarda biryerlerde , daha temiz , daha çok bağlanacağın , daha seni tamamlayacak bir araba var , sadece daha nerede onu bilmiyorsun=) ahahhaha
Araba herzaman alınır , daha iyisi alınır !
Tekrardan hayırlı olsun .
Salim
Hayırlısı olsun, aile her zaman öncelikli oluyor evlenince üstüne de çocuk olunca hele.
Daha güzellerine binersiniz baba oğul.
Hayırlı olsun Melih, tekrar dönenlerden olacak mısın bakalım? :)
Whatsapp gruplarinda abi dedigimiz adamlarin arkadamdan ileri geri yazilari hiç hoş degil. Kendinizi ispatlamak icin beni kullanmayin buradan uyariyorum!
Ben 31 yasinda evli ve çocuğu olan birisiyim, babamin eline bakacak yasi geceli 13 sene oldu!
Babamin isleri kesatmiymista ben ev icin s2000den gelecek paraya mi kalmisim da 3.5 sene önce su paraya alip simdi bu paraya satmisim da gevşek gevşek seviyesizce yazilar yakişmiyor!!
boşver melih her ortamda böyle gereksiz konuşmalar gereksiz insanlar oluyor sen kendini bildikten sonra insanların ne düşündüğü çok da önemli değil.herkes ettiğini bi şekilde bulur o kötü fikirler onların yanına kalmaz
Vallahi bir yanda sinir bozukluğu bir yandan üzüntü böyle mi dışarıya lanse ediyoruz kendimizi anlamadım. Benim çocuğum için birseyler yapmaya çalışıyorken herkes de destek verip güzel şeyler söylerken abi dediğimiz adamın arkamdan boyle konuşması acayip dokundu ya
Hayırlı uğurlu olsun hacım.
Bundan sonra hangi arabanın bagajına bebek arabası daha rahat sığar klasmanındasın sen :D
Püüüü...püü
https://images.cdn.circlesix.co/imag...fe6de0ec29.png
Güzel bir araçtı tadını çıkarak kullandın valla. Mal gider bir şekilde yerine yenisi daha iyisi gelir rabbim güç kuvvet motivasyon versin yeter ki. Keşke araç senin kadar değerini bilen birine biniciye gitmesini isterdim. Artık al-sat cı gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor.
Millet arabanın satılmasını bekliyomuş ya la
Arabacı ortamlarının dedikodusu boklaması kadar iğrenç bişey yok o yüzden ne kadar uzak o kadar iyi, boşver Melih.
S2000 olayı artık araba al sattan çıkmış durumda. Keşke herkes senin gibi arabalarına sahip çıksa. Arkadan konuşan ile ilgili ***** söz geçerli bu durumda ;)
Araba piyasasını bu hale getirenler bu adamlar işte.
İnsanın işi kötü gidebilir hep iyi olacak diye birşey yok. Kar / Zarar kardeştir. İşi kötü gittiği için arabasını da satabilir.
Bunun lafını edenler alışmışlar milleti dolandırmaya. Vurup kaçmaya. O yüzden garip geliyordur onlara.
Kafaya takmaya değmez.
Hayırlı olsun. Alan ağız tadıyla binsin.
kankacım bu laflara kulak bile asman hata yv.şk her de yv.şk. Allah gönlüne göre versin araba dediğin yerine bi şekilde koyulur, ev en önemlisi hakkında hayırlısı olsun.
Meyve veren agac her zaman taslanır kardesim, sen isine gucune bak. Onlar alısmıs baba parası ile arabaya binmeyede ev almayada, senin kendi ayaklarının uzerinde durman zoruna gitmistir.
ister keyfi ister mecburi ister ihtiyac sebebi ile satılsın ne alaka ki onu anlayamadım.
yazmışta böğrü mü kabarmış ?
ne arabaymıs bu honda arkadas , valla ınsanı zıvanadan cıkartır.
hayırlısı olsun kankacım,daha iyilerini alırsın sen , z.et boşver.
hayırlısı olsun melih daha iyileri de olur inşallah :)
bu arabayı nereden alıp nereye getirdiğini sayende mümkün olduğunca takip edebildik sağolasın , emeğin cidden çok büyük
yeni sahibine de güzellikler getirir inşallah
Velev ki babanın işleri bozuldu ona destek olmak için sattın parasını babana verdin. Kime ne? İnsan ailesine büyüklerine yardım etmek için malını satamaz mı?
Karakteri bozuk insanları hayatından çıkart, yoluna devam. Seni gerçekten tanıyanlar ne olduğunu biliyor.
Hayırlısı olsun ileride daha iyileri nasip olur.
Ben ev almak için bmw yi sattığımda bir daha uzun bir süre esdeger araba alamam diye demiştim. Şimdi çok şükür daha güzeli var. (Plaka hala bagajda takayım foto atarım :))