Herkese merhaba aracı alalı 1.5 sene oldu konusunu açmak bugüne kısmetmiş
en son megane 3 sevgime yedik düşüp ikinci coupeyi aldıktan sonra bu ara biraz daha farklı araba arayışı içine girdim.
ilk başlarda aklımda dizel vs vardı ama bu sefer olmuşken hasret kaldığımız tsi motora geçelim dedik
arabaya niyetlendik ama bir sorun vardı piyasada leon coupe yoktuolanların ya km çok ya tavan yok ya led paket yoktu
tam 2 ay araba aradım o leon bu leon artık ilanları ezberlemiştim .
Bir gün alakasız bir şekilde ilan dışı buldum renk hariç istediğim herşey vardı ve km 74K benim için uygundu. apar topar ankaraya gittik ve maceramız başladı
expertsiz vs yaptırdık arabada çok şükür birşey çıkmadı ancak ankara karlı ve buzluydu çoğu arkadaşım alınca kalsın araba götürme vs dedi ama 2 ay aramışım kavuşmuşum bırakırmıyım zorlu bir yolculuk sonrasi eve geldik
Aracta ön arka jom blue coil vardı hemen kendi kullanacağım seviyeye göre ayarladım
tabi aklımdakileri yapmadan binmek güzel olmazdı hemen exclusive garaj bilal abiye bıraktım baskı balata debriyaj değişimi yaptık
sanaiiden çıkınca güzel bir yıkandık ön cam dahil film yapıldı bir foto almak gerekiyordu
yazısız halini bulamadım kusura bakmayın instagramdan aldım
63 dp düz 51 düz boru jdm orj varex aldık
Fotoğraflarını bulamadım egzozdan sonra rahat duramadık tabi hybrid setupa geçtik
FT-Turbo Ferhat abi sağolsun güzel bir işlem yaptı![]()
Üstüne Forge DV aldım
İlave Olarak İnjen Filtre kitini alıp ısı geçirmez sünger ve bantla sardım . fotoda kötü duruyor şuan amyantla sarılı daha derlı toplu oldu
DR. Ecu Özgün abinin (sürekli derdimi kahrımı çekip hala dövmediği için teşekkür ederim) yazılımından sonra bir denemeye çıktık ordan bir foto
Tahminimize göre 200+ bir araç oldu ve uzun yol ortalaması gayet tatminkar
aracın arka tarafı çok boş kalıyordu arkaya dfizör + SC için özel kalıp spoiler takıldı
ön tamponu boyatmaya karar verdim o arada far çalınmaları çok meşhur oldu işlerin aksaması yüzünden 1 hafta tamponsuz gezdim ama geceleri uyku haram oldu
araca elimden geldiğince iyi eklemeler yapmaya çalıştım
aem afr saaati
Zimmermann orj delikli fren diski
komple araç içi yalıtım + multimedia ve ses sistemi işlemleri yapıldı ( çorludaki piooner fevzi / berkay kankama burdan çok teşekkür ederim)
aracta 17 tane ufak tefek gamze vardı ışıkla bakınca hepsi çıktı meydana
tüm göçükler yapıldı + pasta cila ve seramik uygulaması ile seriyi tamamlamış olduk
ön taraftaki tüm siyah parçalar pianoblack boyandı filtreye hava gelmedi için alt ızgarakı kesip ordan filtreye port yaptık
motor içi komple yıkandı şuan o kirli hali yok![]()
arka taraftada herşey kontrol altında
1 hafta önce bütün ağır bakımları triger bilya
motor yağı - antifrizi - buji + olarak RS3 bobin aldım
herşeyi kople sıfırladık tam bitti dedik benzin pompasınn basınç düşüklüğü sorunu vardı onuda sıfırlamış oldum
10 kasımda istanbul parkta çıkmıştım ordan kalan ve en çok hoşuma giden 2 fotoğraf
elimden geldiğince güzel bir şekilde anlatmaya çalıştım umarım okurken sizi sıkmamışımdır![]()
herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
İleride yapmak istediklerim tabiki var![]()
öncelikle carbon direksiyon ve meth kit