Yıllarca honda ve bmw ye bindikten sonra düğün ile beraber az yakan ve hb bir araç arayışına girdim,***** hem hanım kullanıcaktı hemde çok gezeceğimiz için belimizi bükmemesi lazımdı. Balayında hemen hemen her gün araç arayışındaydım corsa ile 207 arasında kaldım ve işe başlamadan bir karar verdim 207 aldım.
Aracım 2008 model premium donanım. Açılır tavanımız da mevcut.
Aracı ilk görmeye gittiğimde mekanik ve kozmetik anlamda eksikleri vardı, hem istanbuldan elim boş dönmemesi ve hemde sonrasında araç alacak vaktim olmadığı için hızlı bir karar verip satışımızı aldık.
Üzerindeki jantlarla max 150 km yapabildim ve dayanamayıp kocaelinde jantları değiştirdim.
Öncesi:
Sonrası
[
İzmire geldikten sonra mekanik eksiklerimize bakalım dedim ve a dan z ye ne var ne yok değiştirdik. Vakum pompa ve yağ pompasında yağ kaçakları vardı oringler değişti contalar ve grank keçesi değişti.Bunlar yapılmışken trigeri baskı balatayı yağları filtreleri değiştirdim. Çok şükür alalı yaklaşık 15k km oldu hiçbir problem ve sorun yaşamadım.
Mekanik ve sorunlu olması gereken şeyler yapıldıktan sonra jant değişikliğine gittim ve oem mercedes jantını tercih ettim ve spor yay ile destekledim.
En son halimiz bu aynalar gri oldu ve cupra lip takıldı (her ne kadar lip parçalansada)
Şimdilik bu şekilde biniyorum boya eksiklerimiz var ufak tefek , sonrasında spoiler ve iç düzen ile alakalı bir kaç değişiklik olucak. Vakit ayırdığınız için teşekkürler![]()