ferrari 355 vs alfa romeo 155Q4 diye attığınız mesajda yazmışsınız ya? siz yazmadıysanız mesaja kim yazdı onu? neyse uzatmayayım, kazasız belasız günler
Printable View
ferrari 355 vs alfa romeo 155Q4 diye attığınız mesajda yazmışsınız ya? siz yazmadıysanız mesaja kim yazdı onu? neyse uzatmayayım, kazasız belasız günler
http://i65.tinypic.com/11bkb36.jpg
Akşam toplandık. Biraz sohbet biraz gazimizi attık.
Dun aksam F1 orda BMW M3 ve Porche GT3 grubu vardı burdalarmi acaba yazık oldu biraz uzduk.
Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var lütfen yardımcı olurmusunuz.
Benim arabanin
Standard buji' si.
BP6ET
Soğukluk derecesi: 6
Ucu: nikel
Race buji' si
B8EGV
Soğukluk derecesi: 8
Ucu: altın kaplama
Race buji' si B8EGV ateşlemesi daha iyi olduğu için + güç ve yakit ekonomisi sağlar mı? Yoksa sadece zor şartlarda daha iyi' mı çalışır.
Bujiden ne kadar güç bekliyorsunuz ki?
Altın olan kısmı tırnağımın kadar yer pek bir şey değişmez diye tahmin ediyorum.
Yakıt ekonomisi bence değişmeyecektir X devirde silindire verilen yakıt belli hava belli, daha iyi buji takıldı diye yakıtın azalması bence mümkün değil.
Benim en çok sevdiğim buji duble platin. Her türlü şartta en iyi şekilde çalışıyor. Maalesef bu araba için duble platin buji yok.
Metin Amca öncelikle aracınız çok güzel maşallahı var. Birkaç ay önce sitede ilanı vardı,acaba hala satmayı düşünüyor musunuz?
İstediğim fiyat veren olursa elbette satabilirim.
Neden o kadar emek verdiğiniz aracı hemen satıyorsunuz, ülkenin olumsuz ekonomik gidişatını fırsat bilip 3,5'tan alıp 4'e satıp Allah bereket versin mi diyeceksiniz? Siz hiç aynaya bakıyormusunuz ben kimim diye bu vatanın evladı miyim yoksa bu vatanın kötü durumundan rant sağlayan bir akbaba mıyım diye soruyor musunuz hiç?
*kopyala yapıştır yaptım.
Metin amca ya da Metin bey hangi ifadeyi daha içten bulursanız onu kullanmış sayın lütfen.
Ben de sizi yıllardır sadece forumdan biliyordum. Keskin doğrularınızla, hiç çekinmeden eleştiriler yapıyordunuz.
Bazen kendimce bunları eleştiriyordum...
Bu hafta başında, şu an ki aracınızın eski sahibi ile Ozan Bey ile oturduk, görüştük.
Aynı şirkette, farklı bir bölümde yöneticiymiş Ozan bey.
Laf lafı açtı; Evo, Leon, STi derken Q4'e geldi sıra. :)
Sizden bahsetti; emeğinizi, projelerinizi anlattı bizlere. Belki de bunu yaparken sadece sizden daha az keskin oldu. Sert ve kesin yorumlar olmadan anlattı o kadar.
O muhabbetin üstüne; Allah size sağlıklı uzun ömürler versin diyorum sadece.
Bir kardeşiniz, yeğeniniz olarak uzaklardan; yaptığınız işleri takdir ederek takip ediyorum.
Ellerinize sağlık, umarım daha nice projelere imza atarsanız.
Bak şimdi , mübarek bir kandil gecesinde beni duygulandırdın mutlu ettin Allah ta seni ömür boyu mutlu etsin.
Ne diyeceğimi şaşırdım. Bu forumda senin gibi insanların olması ne güzel.
Arkadaşlar bir müddet aradan sonra tekrar merhaba.
Merhaba kardeşim, kardeşlerim.
Merhaba dostlar
Hoşgeldiniz, MaşAllah, şu plakayı tekrardan bi yenilesenizde arabanın son eksiği tamamlansa keşke.
Merhaba dostlar
Amca 8.000TL uyarsa bir amcamız düşünüyor.
bende tam 7 dusunuyodum ızmırlıler hızlı davrandı
ben hep 50 liralık alırım.