Herkese merhaba techturkey sakinleriYaklaşık 6-7 vti bindikten sonra artık yakıt konusu canıma tak ettiği için satıp hem günlük binebileceğim hem görsel olarak başarılı hemde performans olarak beni çokta fazla üzmeyecek dizel bişeyler aramaya başladım.Her ne kadar corsa sport,fiesta sport gibi modellere baksam da forumda görüp aşık olduğum Sercan abimin arabasına salça oldum
Kendisiyle konuştuğumda pek satmayı düşünmüyodu ama yoğun ısrarlarım sonucu kendisi satmayı kabul etti bende hemen atladım geldim İstanbula
Daha önce trafikte bu renk 207'yle karşılaşmadığım veya dikkatimi çekmediği için açıkçası fotoğrafta göründüğü kadar güzel mi korkusuyla gittim ama görünce fotoğraflardan daha da güzel durduğunu gördüm.Sercan abinin konusunda da yaptığı işlemler tek tek var ama yine de ben yazıyım kısaca
-RC Ön tampon,Farlar,Stoplar,Spoiler,Jant,Cooler,Pedallar
-61 DP,Komple Düz Boru.Cooler Boruları
-K&N Hava Filtresi
-Ds3 Mavi Vites Topuzu,Araç renginde dikişlerle direksiyon,vites körüğü ve kapı içleri deri döşeme
Unuttuklarım olabilir.
Aldıktan sonra bana yapacak çok fazla bişey kalmamıştı sağolsun Sercan abi eksiksiz her şeyini yapmış o yüzden çok teşekkür ediyorum kendisine.Sadece İzmir'e gelince ben yazılımını değiştirdim bi tık daha iyi yürüyo şuan.Neyse fotoğraflara gelelim
Teslim alışımız
İzmir yolunda mola verince güzelliği görüp dayanamadım fotoğrafladım
Günlük rutinimizDokuz Eylül Otoparkını şenlendirdik 207'yle
Dostlar buluşması
Maşallahı eksik etmeyelim![]()