Rengi ve koltukları harika maşallah.Güle güle kullanın.
Printable View
Rengi ve koltukları harika maşallah.Güle güle kullanın.
arkadaşta vardı, iyi uzuyor uzadığı gibi de güzel yakıyor :) Hayırlı olsun..
Sunroof geriye doğru da açılıyor
http://i624.photobucket.com/albums/t...anca7/19_1.jpg
Allah razı olsun teşekkürler
iyi uzadıktan sonra yakıt fazla göz önüne gelmiyor :D teşekkürler
maşallah kafamdaki araçlardan birisi.Çok güzel olmuş.
maşallah kardeşim...
Hayırlı olsun hocam güzel araçmış. Sakin kullanımda ortalama ne kadar yakıyor acaba ? Ve aldığınızdan beri eksik gördüğünüz veya sevmediğiniz bir yanı varmı ?
Maşallah rengi yeter ;)
Maşallah kuzen benide heveslendirdin 2. OPC'yi alamadık :(
Allah razı olsun darısı size
sağolasın mutant
ayağının altına yumurta koyarsan 7 lt civarı yakıyor, düz yolda 60 km sabitleyince 5.2 lt yaktım 20 kilometrede. eksik gördüğüm tek şey çok sarıyor
Allah razı olsun
opc yoksa gsi var :hehe:
Valla on numara araç. Gördükten sonra bende bakmaya başladım ama bütçe benim maksimum 25 bin. OPC yerine 1.3 CDTI bakıyorum bu baktıklarımda kapı çıtası ile camı böldüğü kısımı görünce oraya da kaplama yaparım cam hizasında diye düşünüyordum sizin araçta da varmış o yüzden sizde fark etmemişim. Benim hız olarak çok bi beklentim yok. Normal yolda üzmesin birde az yaksın yeter. Ufak tefek zaten geliştirmeler yaparım
Tüm araçlar şahane, Eskiden corsa d vardı bayılıyorum bu arbaya. Nacizane tavsiyem enkei rpf01 almasın :)
Maşallah araca bir kaç kere astrayı çankaya üni önünde görüyorum sizide yakalarsam bi selam veririm.Kazasız belasız..:)
MaşAllah kasap, rengi her şeye bedel.
Maşallah, aracın ***** siteye ilanı koyulmuş, neden satıyorsunuz? :)
Maşallah çok güzel araç renk olsun modeli olsun az bulunuyor zaten hayırlı olsun tekrardan
son fiyat pm alalım :)
Bi bu bide Erdinin Aldığı beyaz :)
1.3 cdti gayet tatminkar olur
daha önce opcye enkei takan çok oldu açıkçası düşünmem
dükkanımda çankaya üniversitesi yolu üstünde mesa koru kavşağında yolun düşerse beklerim
Allah razı olsun Halo dayı
galerici adam olarak çok bile bindim 2 ay oldu
Allah razı olsun teşekkürler
:o
beyazında adını koymuştuk senle konuştuğumuz akşam nasip değilmiş direkten döndük :)
Maşallah dibim düştü :)
Snapte goruynce gozumuz gonlumuz acılıyor daha cok paylaş :D :D :D :D