Plakalarında hep benim istediğim harfler var. Kıskanmadım desem yalan olur :) Kazasız belasız...
Printable View
Plakalarında hep benim istediğim harfler var. Kıskanmadım desem yalan olur :) Kazasız belasız...
konuyu çok dağıtmak istemiyorum ama brazilyada palio 1.8R diye bir model satılmış sanırım.
3 kapılı ve 5 kapılı olarak.
http://bestcars.uol.com.br/carros/fi...lio-18r-7g.jpg
http://www.vii.in/Images/Fiat-Palio-...NV-Petro-6.jpg
ertekin nie şimdi açtın bu konuyu.bizimi eziyorsun.hhaaahhaaa hhaaa :)
daha öncedende söylediğim gibi aracının maşallahı var.
1- hava filtresini keşke orjin hortumunu kullanıp ucunu 70lik pimaş uzatsaydın.veya kelebekle pimaş arasına 60mm ye 70mm silikon hortumlar var onuda kullanabilirdin.
2- 195-50r15 şart
3- kelebek pp diye bağırıyor.
bu arada plakan harika aslen sakaryalıyım :)
Abi hayırlı olsun, senin gibi işi bilen birinin elinde değerlenecek bir Sporting :)
Yolunu düşürürsen getir bir ara elimiz değsin kırmızıya :)
Aradıklarının dışında bir araç bulman sevindirici abi.. Pimaş boruları araca renk vermiş yalnız :D
Güle güle kullanman dileği ile, hayırlı olsun.
Hayırlı olsun öncelik ile. Fitreyi koymak için uygun yer var gibi gözüküyor kabin içerisinde. Oraya K&N apollo tarzı bir filtre koyup aşağı veya ön kısımda uygun bir yere de borusunu uzatıp soğuk hava almasını sağlamak daha iyi olur gibi. Yazın ısınan hava sıcaklığı ve motor kabini içinde dolaşan sıcak havadan etkilenmesi de önlenmiş olabilir.
Pimaş işini görüyorsa gerisi önemli değil. Ama kabin için görsel görünüm de önemli derseniz dışına uygun bir kaplama yapılarak sanki orijinal filtre kiti görüntüsü kazandırılabilir.
Temiz güzel bir araba, kullanımı da oldukça keyifli sportinglerin.
Kaza bela vermesin.
Teşekkür ederim. Plakası benim de çok hoşuma gidiyor. Bide ilginçtir palio mun plakasının sonu pejomunda plakasının başı 54
Aynen takip ediyoruz Brezilyalı abileri. Teşekkürler
Yok abi niye eziym :) kendi filtre borusu çok çok etli ve içi baya setli yivli ben borunun içi düz pürüzsüz olsun diye birazda pimaş yaptım. Orjinal lastik ölçüsü 185 60 14 ama sahibi konforlu olsun diye 185 65 14 koymuş. Ben 185 55 14 e çevircem. Benim için netlik daha önemli. 15 inc e çevirmeyi şimdilik düşünmüyorum. Kat iptali ve filtre çok tatmin etti belki ilerd yazılım olur. Onunda yetmediği vakit kıyabilirsek dayarız pp yi :)
Teşekkürler İlbey. Eski fiatcılardan kim kaldı :) uğrarız inşaAllah
Teşekkürler kardeşim sağol :)
Teşekkürler. Ona bi alicengiz yapıcaz nasipse:) şimdi kış ya pek üstüne düşmüyorum.
ZR, AK, KZ benim edinmek istediğim harflerdi :)
Palio'm varken bende takip ederdim Brezilya'lı abileri ve BDM farlarım :)
http://i.hizliresim.com/3voQpp.jpg
http://i.hizliresim.com/vX4rjm.jpg
hayırlı olsun güle güle kullanın. pimaşın etrafına inşaatta yalıtımda kullanılan malzemeler var su, kalorifer vs bağlantı borularına geçirilen. o malzemelerden uygun çapta alır boruya geçirirseniz hem verim artar hem görsel olarak daha iyi durur. atmo yüklü ve şarjırlı araçta kullanmıştık güzel verim almıştık tavsiye ederim.
Skunk2 pardon pimaş2 emme cai sistemin hayırlı olsun :D
Pimaş fikri çok iyiymiş benimde zihnimde var böyle bir iş bakalım mekan zaman ayarlarsam yapıcam bişeyler.
O yaşta boyasız sporting bulmak için ne savap işleniyor biz de işleyelim (406 coupe için)
Araca maşallah. kırmızı zaten kafadan +5 hp benim gözümde. Kazasız belasız cezasız inşallah.
Temiz niyet, doğru abdest, ana dua sı şeklinde bulunabiliyor ::)) şaka bir kenara inşaAllah gönlünüzdeki 406 yı bulursunuz. Bana resmen denk geldi. Primera gt için yola çıkmıştım halbuki. Araç tamponlar da dahil boyasız fakat tavan da ve kaputta biraz güneş yanıkları mevcut. Ona nazarlığı diyelim (şimdilik)
Hiç kullanmadım ama ufak aracında ayrı bir keyfi varmış... Genelde güçlü ve büyük araçları seviyorum ama ikidir 3.7 metrelik bir velet kullanıyorum, ayrı bir keyfi var...
Araba yağ gibi kaymıyor, titreşimleri hissediyorsun, küçük, her yere hakimsin, arabadan inince millet gülüyor (1ç90 boy) falan filan :D
Palionun verilerine baktım, canlı bir araç, tam mıncıklamalık hafta sonları :D Al eline takım taklavatını orasını burasınıkiiselleştir tarzında...
Bir miktar esprisi yapmak için giriş yaptım ama yapılmış. Beğendim sporting'i.
Hayırlı olsun :D
Hayırlı uğurlu olsun Ertekin. Pimaj power en sevdiğim.