Teşekkürler. Lastikler 225/40/18. 45 yanak olsa daha iyi durabilir hakikaten.
Printable View
Allah kaza bela göstermesin.)) Rengi ve duruşu çok güzel)
Forumlarda ve bazen bu sitede eleştrilen bir model.. Sizin gözlemleriniz nedir. Kullanmadım etmedim sadece okuduklarıma istinaden sormak istedim.?
Siz ne düşünyorsunuz ?
Kesinlikle art niyetli yada negatif olsun diye yazmadım. Aklınıza negatif bir düşünce gelmesin..
Güle güle kullanın.
Fiyat sorsam ayıp olmaz inşallah.
Araba neyse de ev çok güzelmiş hocam :D
Teşekkür ederim. CLA hakikaten eleştirinin son derece yüksek olduğu bir model. Ben bunun beklentinin çok yüksek olmasına bağlıyorum. Mercedes diyince insanlar C ve E serisi kalitesi bekliyor minimum. Kompakt sınıf sedan olduğunu unutuyorlar. Yani karşılaştırılması gereken araçlar A3 sedan ve 1 serisi. Bmw sedan model ürettiği için 1 serisi dedim. Ha birde bu dizel motor olayı çok abartıldı. Renault motoru kullanılıyor diye yerden yere vuruldu. Ancak kimse Bmw'nin Peugeot ya da Audi'nin Skoda'daki motoru birebir kullanmasını konuşmadı. Yani anlayacağın kesinlikle bir ön yargı var.
Bende daha önce Urban paket 2013 CLA vardı. Birincisi makyaj kalite katsayısını arttırmış. Araç dışarıdan çok daha elit duruyor. İçinde de müzik sistemi ve kontrolleri, yeni 8inç ekran, sürüş modlarının ayarlandığı ve 4lü flaşörün bulunduğu panelde ve direksiyonda kalite inanılmaz artmış. Direksiyon başlı başına bir seçim faktörü diyebilirim. Bana sorarsanız CLA her yönden a3 ve 1 serisinden çok daha kaliteli görünüyor. A3'e göre boyut avantajı da cabası. Sunroof ses yapıyor diye eleştiri vardı. Ben iki aracımda da bu sorunu yaşamadım.
Hayırlı olsun renk güzelmiş bu jantlarla hiç görmemişdim orjinal galiba ?
plakalık yalvarıyor
10000 km'yi devirdim. Şu ana kadar Sağ ön park sensörü dışında hiçbir problem yaşatmadı. O da bazen kafasına göre ötüyor. Garantiden değişecek :)
Yakıt ortalaması genel olarak iyi geldi bana. Yorumları alalım...
https://i.hizliresim.com/lWX65J.jpg
https://i.hizliresim.com/VMO1WZ.jpg
1.6 atmosferik egeamla aynı yakıyo diyim de keyfin yerine gelsin abi:D
Yeni araclar genelde 17 ile geliyor bu problemden dolayi(bayinin soyledigi) :) yilin basinda ankara merser ile gorusmustum. Boyle bir sorun oldugunu bu yuzden yeni bir lastik firmasiyla anlastiklarini- anlasmak uzere olduklarini soylemislerdi. Bakon icinde garanti vericeklerdi.