----------
Printable View
----------
Araba ok gibi gökhan abide evladı gibi bakıyor aracına kazasız belasız kullanır inşallah
http://i.hizliresim.com/5LgqjM.jpg
http://i.hizliresim.com/r63yzz.jpg
http://i.hizliresim.com/77qQ4v.jpg
Dün gece beraberdik :)[/QUOTE]
[QUOTE=Yasindavulcu;8250553]Araba ok gibi gökhan abide evladı gibi bakıyor aracına kazasız belasız kullanır inşallah
[I
YASİNE YAKALANDIK :) :) :)
saol Yasinim daha iyileri senin olsun kardeşim benim :)
Bir Golf V sahibi olarak beğendim aracınızı..maşallah :)
Çok şık maşAllah :)
RNS 510 da navigasyon ve dvd okuma var , RCD 510 danavigasyon yok 6li CD changer var. Daha detaylarda var tabi fakat En belirgin farklar bunlar. Bu arada hayirli olsun, maasallah ok gibi :)
hayırlı olsun gayet şık duruyo kazasız belasız. maşALLAH
Fena değil:)
Maşallah kardeşim makine güzel oldu.
,Anılarım depreşti yaa. Bende de vardı 5 kasa fsi dı ama olsundu :D Seninkininde maşallahı var süper ama yerinde olsam ya orjinal karartmalı sarı farlardan takarım ya da orjinel bi xenon alırdım arabaya :)
Hayırlı uğurlu olsun gökhan :)
Noter'in yan sokağındayım haberleşelim bi ara :)
valla bugune dek her fotografa gtı diye baktım kanka...1.4 tsı yazınca şaşırdım:) inşallah bigün r nasip olur..hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun, çok güzel duruyor maşallah. Sanki biraz da iç kısma el atmak lazım artık der gibi :D
çok teşekkür ederim birgün golf 5 meeting yapalım :) kardeşleri kavuşturalım :)
Saol Can Allah razı olsun kanka daha iyileri senin olsun :)
çook teşekkürler açıklama için çok ilgilenmediğim için teyp durumuyla dokunmatik mp3 çalıyor ekranı büyük benim için yeterli :) saolun daha iyileri sizin olsun
çok teşekkürler daha iyisi sizin olsun..
takılıyoruz ince ince :) ne zaman deneyecez :) yazılım öncesi before after olur :)
Golf 5 bende gerçekten aşk aracın çizgilerini detaylarını çok seviyorum 2. Golf 5 im bir sürü aracım oldu Mercedeste araç satıyorum ama yine gözüm sokakta bile Golf 5 görünce hele birde kişiselleştirilmişse acelem yoksa incelerim :)
saol kanka yine yeni yeniden golf oldu daha iyileri senin olsun görüşelim kardeşim :)
hahah ruhu GTI kalbi TSI:) bakalım ileriye dönük GTI performansı alacam inşallah yavaş yavaş sindire sindire kaliteli yapacağım bütçem elverdikçe :) Allah bir sıkıntı vermezse mk6 R almak için satarım diye düşünüyorum ama kısmet :)
çok teşekkürler sağolun daha iyisi sizin olsun.. aklımda birşeyler var ama iç renk kombinasyonundan kaynaklı kararsızım fikirlere açığım :) aklıma yatarsa uygularım :)
Çok iyi valla gerçekden maşallah renk vs. özellikle cam filmi bildiğin folyo çekilmiş gibi ben korkudan yapdıramıyorum artık 1 numarayla devam size helal olsun
maşallah gökhanım yine güzel bir golf sahibi olmuşsun ;) seviyorsun golfleri elinde daha da güzelleşeceğine eminim kazasız belasız :icon_tup:
Maşallah, çok güzel araç. Fakat benim gözüme farlar takıldı. Orjinal mercekli bulabilseniz keşke :)
saol kardeşim öbürüyle çok uğraşmıştım bununlada zamanla birşeyler yapacağım bakalım zaman ve bütçe elverdikçe :)
dp cooler yazılım var sırada bakıcaaazzzz :)
eywallah abi hakkikaten seviyorum golfleri :) mk5 in yeri hep ayrı zaten içime sinen bir araç bulunca da aldık.. zaman ve bütçe oldukça hızlandırıp güzelleştireceğiz bakalım :)