herkese tekrardan merhabalar, forumun daha çok okuyucu kitlesinde yer alıyorum daha çok konuları okuyup tebrik etmekle geçiyorum.
eski Civic aracımı çok yakın arkadaşım 1.5 sene önce zorla benden alınca arabasızlığa dayanamayıp araç aramıştım bu 1,5 senelik serüven içerisinde öncelikle Ford, Bmw, Toyota ve en sonunda Fiat ile beraberliği bitirip beni mutlu eden şu an sahip olduğum Civic'i aldım, araca gelecek olursak;
araç 2. saihibinden 90.... km'de, temizlik boyası mevcut ufak tefek kozmetik ihtiyaçları var;
aracı aldığım gün ilk önce camcıya gittim cam sıyırıcı temizliği ve kapı fitil temizlikleri için;
daha sonra genel bakımlarını yaparken malzemeleri almak için Muıtluhan Honda'nın yolunu tuttum, Devirdaim, triger, ön diskler, balatalar, şanzuman yağı ve filtre takımlarını alıp dükkana geldim, dükkanda işlemler yapıldıktan sonra far temizliği, sis tesissatın kablo düzeni ve motor temizliği için ön tamponu söktüm;
mekanik olarak işleri tamamladıktan sonra ki hali;
mekanik olarak işleri bitirince araba iç temizliği ve nefret ettiğim sonradan eklenen müzik tesisatını temizlemeye sıra geldi;
jantlarımında balata lekeleri ve zift lekeleri vardı onlarada zaman ayırdım;
havaların düzelmesinden sonra dış kozmetiğe gelip parlaklık seviyesini saç taranma kıvamanı getireceğim, okuduğunuz için çok teşekkür ederim, maşallahınızı eksik etmeyin lütfen, herkese kazasız belasız günler dilerim...
![]()