Çok güzel olmuş kadran. Masallah aracına be.
Printable View
Çok güzel olmuş kadran. Masallah aracına be.
Teşekkür ederim,fotoğraflara baktım dijital gösterge efsane olmuş. Almanyadan nasıl parça getirdiniz acaba? Özelden bilgi alabilir miyim? Ta teknik firmasından ürün düşünüyorumda ama getirme yolları hakkında fikrim yok
Doğru tercih doğru araç hayırlısı olsun tekrar :)
maşşallah hiç eskimeyen bi araba astra f ler. bu arada 94 gsi larda çift airbag sanki daha önce görmemiştim.
maşallah bende bir astra GSİ kullanıcısı olarak sizi böyle bir araca sahip oldugunuz için tebrik ediyorum gsi temiz bulmak zordur bulduktan sonra temiz tutmakta zordur insan gözünden sakınıyor basmaya kıyamıyor. kazasız belasız kullanın inşallah
Dostum masallah. Torpido 98 in koltuklar 95 in . Boylesi daha guzel 94 un dosemeleri sert geliyor bana:) farlari da 94 e cevirmeni oneririm. Bende olmasi lazim orjinal istersen pm at:)
bu yaşta bu temizlikte ve dirilikte astra f görmek beni eski astracı olarak çok mutlu etti Allah kaza bela vermesin uzun yıllar aynı güzellikte saklamanız dileğiyle.
Yok tabi ki her görüşe saygı duyarım. Hatta aracı ilk aldığımda bende sizin gibi düşünüyordum. Kare aynalar çok kaba geliyordu. Diğer aynalar daha kibar hoş duruyordu. Fakat arabaya alıştıkça sürekli orjinallerini görmeye başladıkça çevremde, üzerindeki aynalar çok cılız gözükmeye başladı bana :) Öyle olunca kare aynalara döndüm. İyi görüşleriniz için teşekkür ederim.
Çok teşekkürler. Umarım dahası da başta far yıkamalar olmak üzere ufak ufak gelecek :)
Çok sağolun. Evet araç Bursa'da ama 34 plakaydı. Bende de eski fotoğrafları var. Sizde bulur da paylaşırsanız sevinirim...
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi GSI zamanın ikonlaşmış araçlarından bir tanesi gerçekten. Plaka 34'dü aldığımızda. Eski sahipleri plakayı istediklerini söyleyince değiştirdik plakayı. Fakat aynı bu kadranlı 06 olan bir araç daha var, lacivert oda. Benim ki ikinci dijital kadranlı oldu :) Zaten o araçta görüp sevdiğim bir ayrıntı olmuştu.
Çok sağolun, teşekkürler
Teşekkürler güzel yorumunuz için...
Çok teşekkürler. Burada da Eco Gsi sahibi olan varsa kızmasın bana ama GSI dediğin Sfi olmalı kesinlikle :)
Teşekkür ederim. Egzozu eklemeyi unutmuşum. Dediğiniz gibi orjinal bir çift çıkış bulabilirsem onuda kesinlikle takacağım ilk fırsatta...
Kesinlikle bu orjinal haliyle saklamaya devam edeceğim zaten. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.
Teşekkürler...
Öncelikle teşekkür ederim. Almanya'dan parça getirme konusu da benim için tamamen şans oldu diyebilirim. Ebay'in Almanya sitesinde dolanırken keşfettim. Fakat lokal bir site Almanya içi satış yapıyor herkes. Almanca her şey. Ben ihtiyacım olan parçaları satan bütün satıcılara İngilizce mesaj attım. Sadece bir kişi Türkiye'ye gönderebileceğini yazdı. Oda sağolsun her konuda çok yardımcı oldu gerek iletişim gerekse güven konusunda. Parayı Western Union aracılığıyla gönderdim. Daha sonrada adam bana kargoyla yolladı ürünü. Ama dediğim gibi tamamen o güveni oluşturdu satıcı. Çünkü ben parayı yolladıktan sonra kayıplara da karışabilirdi.
Teşekkür ederim. Zaten GSI tadını almış biri olarak beni en iyi anlayanlardansınızdır diye düşünüyorum :D
Çok sağolun. Dediğiniz gibi Türkiye'de 94 olupta çift airbag başka yok diye biliyorum. Eski sahiplerinden edindiğim bilgilere göre araç Türkiye'ye gelen verisyonlarından değil. Zamanında İtalya'dan alınmış, belli süre orada kullanıldıktan sonra Türkiye'ye getirilmiş bir araç. Zaten aracın yol bilgisayarı vs. İtalyanca hep.
Aynen dediklerinize katılıyorum. Daha bir kere 200'ü ya geçmişimdir ya geçmemişimdir. Şehir içinde zaten max. 3000 devir :) Kapalı garajda saklıyoruz dediğiniz gibi temiz tutmaya çalışıyoruz. Teşekkürler...
Teşekkürler abi :) Farlar açıkçası benim gözüme çok batmıyor ama elime fazladan para geçerse onuda 94'e çevirmek aklımda. Lazım olduğunda Facebook'dan rahatsız ederim abi seni, sağol :)
Çok teşekkürler. Amacım dediğiniz gibi uzun yıllar bu orjinallikte koruyabilmek. Heleki artık bu tarz kupon araçlar gittikçe azalıyorken...
Maşallah, Allah kaza bela göstermesin. Fiziği çok iyi dipdiri kadrana bayıldım :)
Maşallah çok güzel aracınız,ayrıca dijital gösterge çok güzel olmuş emeğinize sağlık Allah kaza bela vermesın
Şimdi gördüm resimleri maşallah güle güle güzel günlerde kullan bu arada kadran harbi çok şık olmuş.. Önlere bi coilover tamam öyle devam et bence
Geçen gunlerde Trafıkde denk geldık
cıdden ıcımden boyle guzel Astra gsi lar kaldımı dedım :)
maşallah kazasız belasız ınsallah
Maşallah temiz ve çok diri görünüyor kazasız belasız inş
maşallah yaklaşık 5 sene önce kadar bizde de vardı gerçekten keyifli bir araç kazasız sürüşler
Çok teşekkürler. Nasip olursa herkesle tanışmayı çok isterim...
Teşekkürler güzel görüşleriniz için :)
Çok sağolun. Teşekkürler...
Teşekkür ederim. Aslında yükseklik açısından şuan tam ideal olduğunu düşünüyorum. Bazı büyük kasislerde vs. tam 0 gerçiyor. Garaja falan girerkende ön lip çok ufak sürtüyor. Bundan daha yakını günlük kullanımda sıkıntı yaşatabilir :) Ama tabi ki görünüş olarak çok daha hoş olur :)
Maşallah. Dijital gösterge olayı 10 numara olmuş :) Aracınızın Türkiye de iddalı yürüyen turbolu versiyonları var. Ankara da sanırım Hakan beyin Sarı Astra Gsi zirvedir bu konuda
Teşekkürler güzel düşünceleriniz için. Zaten Türkiye'deki çoğu aracı detay olarak olmasa da biliyorum. Dediğiniz gibi Hakan abiylede ve bir diğer z20let swap olan İbrahim abiylede tanışmışlığım ve muhabbet etmişliğim var. İkisinin aracıda gerçekten Türkiye'de nadir bulunan cinsdendir. Burada Hakan abinin konusunda arabasını incelemiştim, görmüştüm zaten defalarca fakat gerçekte tanışıp arabasını yakından inceleme fırsatım da oldu. Resimlerde gözükenden kat kat daha iyi :)
:) Çok teşekkürler. Opelin eski kasalarında gerçekten GT ve GSI'lar insana opeli sevdirir cinsten :)
normalde dijital gösterge sevmem ama bu bi güzelmiş :) güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
Araban çok güzel maşşalah allah nazarlardan saklasın , orjinal olması da ayrı , harika.
Bu kasanın arça çaprazdan verdiği pozları çok severim , seninkinin renginde de bu poz bir başka güzel görünüyor hakikaten
Kadranlar güzel olmamış , muhteşem olmuş :)
Kadran çok güzel olmuş:) Jant düşüncende gayet başarılı yaza hiç düşünme tak aracınada maşAllah
Çok teşekkürler yorumlarınız içn :) Sonunda tam güzel olmamışı okuyunca bi şaşırdım sonra normale döndüm. Şimdi iyiyim :)
Teşekkür ederim. İnşallah istediğim 16 inç 4x100 ebatlarında bulabilirsem zaten dediğiniz gibi hiç beklemeden takacağım...
Maşallah valla bayadır bunlardan görmüyordum ama sizinki çok temiz iyi bakılmış efsane araç zaten tadını bilenler bilir ben hiç kullanmadım ama arkadaş çevremden bi aralar hastasdım yan koltukda oturup gazlamışlığımız var sağlam ciğerlidir
Masallah kazadan beladan uzak inşalah