User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
93 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Eski Aşk Takıntı ya da Adını Ne Koyarsanız - Yine Yeniden F7R

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up Eski Aşk Takıntı ya da Adını Ne Koyarsanız - Yine Yeniden F7R

Yazı kısmını dilerseniz okumayın. Hikaye tadında yaşadıklarımı anlatmak istedim.

9900 tl bedel karşılığında 2011 yılında almıştım ilk. Bağcılar tarafından Silivriye dönene kadar ecel terleri döktürmüştü bana kerata. Adeta meşakkatli ve yıpratıcı bir süreç olacağının işaretiydi daha ilk günden. Fokur fokur kaynayan ölçme kabı azalan sular ve durup durup suyu tamamlayışlarım. Kaput açık görüp duran petrol yeşili vti sahibi ile ayak üstü sohbet ve akabinde onunla çıktığım ilk denemem. İlk mutluluğuda aynı gün yaşayışım daha dün gibi. Bütün herşeyin acemiliğini attığım arabamdı. İlk değildi ama en özeliydi. Her bir civatasında benimle yakın olan tüm dost ve abilerimin ufakta olsa bir katkısı vardı. Daha evvel çokça konuları dönmüştü belki ama ikinci buluşmamız bu. Evlat sahibi olmanın heyecanı ile apar topar sattığım 1 gün sonra 1000 tl fazlasına almak istediğim halde bana satılmayan, akabinde Bursa yolunu tutan ve orada da kıymeti bilinip iyi bakılan bir araçtı. Aradan yaklaşık 3 yıl geçti ve evlat yuvasına döndü. En güzelide bıraktığım gibi dönmüş olması. Şimdi yarım kalan işlerimizi tamamlayacağız. Başından sonuna arşivini tuttuğum kafa patlatmalarımızı elimden geldiğince özet geçerek sizlerle paylaşmak istiyorum.

Krom zemin angel farlar önde olmayan bir lip göbekleri kayıp oem jantlar ve saçma sapan fiber eklerle leşler leşi ilk halimiz

İlk işlerim krom iç kapı kolları ve laguna lip ayarlayıp farları siyah zeminliyle değiştirmek olmuştu. Akabinde performans niyetli teneke jant takmıştım. Göbeksiz oemlerden güzeldi bence

Jant benim en büyük kafa ütülerimdendir. Seçmek çok zor olmuştu. Önce 15" oz f1 denedik. Taktığımız jantlar çok ağırdı vazgeçip lenso marka hafif bir jant taktık. güzeldi ama kesmedi tabiki. Eski nesil sayılır teskosuz olmazdı. Birkaç denememiz oldu pandizot konusunda.

Anamızı ağlatmıştı. Diskler debriyaj seti triger seti salıncaklar ön düzendeki hemen her parça devirdaim termostat kalorifer ve soğutma radyatörü fren hortumları stoplar sisler farlar hepsi orjinalleriyle yenilenmişti.

devamı geliyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dedimya teskosuz olmaz. Pek çoğumuzun belki burun kıvıracağı model cihazları doğru kombinleyerek ortaya mükemmel bir iş çıkarmıştık. O gördüğünüz parçalar desibel ölçüm cihazında l5 ten daha iyi ses vermişti. Bass olarak sonradan sound magus un 30 cm lik bir cihazını kullanmıştık ses inanılmazdı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kafa ütüsü işler bir bir halloluyor ama esas meseleye yeni başlıyorduk. Nihayet boya zamanımız gelmişti. Döşeme içinde araç içinde ne var ne yoksa sökmüştük. Bütçe kısıtlıydı ama beklediğimizden çok daha fazlasını harcamıştık, daha da gidiyordu...

İşte boya sonrası ilk kareler. Daha jantımız logolarımız vs yoktu. O yüzden zaten en beğendiğim kısım olan kafadan bir foto aldım.

Sırada bir diğer eksik döşeme mevzusu vardı. Bütçe kısıtlı olmasına rağmen hiçbirşeyden kaçmak istemiyordum. Arada vites körüğü gibi unuttuğum ufak detaylar olsada sağolsun yanımda olan abilerim dostlarım bana çok yardımcı oldular. İplik rengine kadar seçtiğim döşemelerim nihayet hazırdı.

Sonrasında dayanamayıp yeni jant lastiğimizi almaya giderken yolda durup birkaç kare alalım dedik. Kurt varya o namussuz kurt kaba etimizde kıpırdaşıp duruyordu

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bendede cabriosu vardı hala düşünürüm ara sıra alınıp güzel restore edilip cabriosu yazları güzel güzel binilir..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rengi ve koltukları harika olmuş. Maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nihayet tamam olduk. Uzun kafa patlatmalar sonunda jant modeline karar verdik. Üzerinde yepyeni lastiklerle az kullanılmış olarak yarıya yakın fiyata alınca daha bi güzel oldu. Evlat artık güzel ülkemde tekti diyebilirdim. Eksik yokmu tabiki vardı halen daha da var. İnşAllah onlarıda zamanla halledeceğiz. Şimdi para biriktirip ailemle kullanabileceğim bir araç daha alma gayretindeyim. Sonrasında evlattan lpg tertibatı sökülecek ve motor içine kadar gireceğiz. Sadece kozmetiği değil yürürü ile de güzel bir araç olacak. Bu hali bile beni fazlasıyla mutlu ediyor.

yyk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orji ön farlar ve app plaka istiyor renomuz elinize sağlık
    Şüphe , tek gerçektir ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aradan geçen yaklaşık 3 yılın ardından geçtiğimiz salı günü aracı tekrar satın aldım. Şu an sıradaki ilk iş orjinal ön farlar ve app plaka olacak. Son hali bu şekilde

hsyn_dmrts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ooo PULAT BEY.. Nereden nereye.. hatirlarsin beni senin krom zemin farlarini ben almistim Ankaradanda sana siyah zeminleri gondermistim. Yeniden bu araci aldigina sevindim. Tekrar hayirli olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hatırladım hocam hatırlamammı Çok uğraşmıştım vaktiyle. O yüzden gündemimde olmadığı halde biraz arabasız kalmamak, pert olan arabam sebebiyle arabasız kalmış olmam ve birazda yarım kalan işlerimizi tamamlamak için aldım. İnşallah bir daha ayrılmayacağız
    Konu PULAT tarafından (16-12-2016 Saat 12:20 ) değiştirilmiştir.

sercanavcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah bıraktığınız gibi bulmanız büyük şans , aracınıza yaptıklarınızla can gelmiş renk mükemmel angel farlar ve appler değişince çok daha iyi görünecektir kazasız belasız.

berkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah kazasız belasız
    34 BAK 117 - cıvıc vti

34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
    34 HK 4550 - cıvıc vtec2

emre.ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah çok emek vermişsiniz yine aynı şekilde bulmanız sevindirici kazasız belasız sürüşler

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazen diyorum bende bizimkini satip daha farkli seylere yoneliyim. Sonra yapamiyorum olmuyor.
    Sizinkide bizim gibi bir hikaye olmus. MasAllah umarim birdaha ayrilmazsiniz
    TR - B13

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek kelimeyle maşallah söylenecek söz yok içine olan çalışmanız harika olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emek harcamışsınız baya ama değmiş bence Maşallah diyelim
    Savaş MotorSports

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah hocam,farların düzelecek olması sevindirdi.kazasız belasız sürüşler.
    İKİ KAPILI BİR HONDA, GİDİYORUM GÜNDÜZ GECE…

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her değişim yerinde olmuş imrendim gerçekten kazasız belasız.

orjinal far stop ve app istiyor
    ORDU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
    ZEY OTOMOTİV
    https://zeyotomotiv.sahibinden.com/

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harbiden araç boyadan sonra kendine gelmiş.. Orijinal far stopla son nokta olur.
    Cabriosunu çok düşündüm ama gel gitler yaşarken olmadı bir türlü..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)