Yazı kısmını dilerseniz okumayın. Hikaye tadında yaşadıklarımı anlatmak istedim.
9900 tl bedel karşılığında 2011 yılında almıştım ilk. Bağcılar tarafından Silivriye dönene kadar ecel terleri döktürmüştü bana kerata. Adeta meşakkatli ve yıpratıcı bir süreç olacağının işaretiydi daha ilk günden. Fokur fokur kaynayan ölçme kabı azalan sular ve durup durup suyu tamamlayışlarım. Kaput açık görüp duran petrol yeşili vti sahibi ile ayak üstü sohbet ve akabinde onunla çıktığım ilk denemem. İlk mutluluğuda aynı gün yaşayışım daha dün gibi. Bütün herşeyin acemiliğini attığım arabamdı. İlk değildi ama en özeliydi. Her bir civatasında benimle yakın olan tüm dost ve abilerimin ufakta olsa bir katkısı vardı. Daha evvel çokça konuları dönmüştü belki ama ikinci buluşmamız bu. Evlat sahibi olmanın heyecanı ile apar topar sattığım 1 gün sonra 1000 tl fazlasına almak istediğim halde bana satılmayan, akabinde Bursa yolunu tutan ve orada da kıymeti bilinip iyi bakılan bir araçtı. Aradan yaklaşık 3 yıl geçti ve evlat yuvasına döndü. En güzelide bıraktığım gibi dönmüş olması. Şimdi yarım kalan işlerimizi tamamlayacağız. Başından sonuna arşivini tuttuğum kafa patlatmalarımızı elimden geldiğince özet geçerek sizlerle paylaşmak istiyorum.
Krom zemin angel farlar önde olmayan bir lip göbekleri kayıp oem jantlar ve saçma sapan fiber eklerle leşler leşi ilk halimiz
İlk işlerim krom iç kapı kolları ve laguna lip ayarlayıp farları siyah zeminliyle değiştirmek olmuştu. Akabinde performans niyetli teneke jant takmıştım. Göbeksiz oemlerden güzeldi bence
Jant benim en büyük kafa ütülerimdendir. Seçmek çok zor olmuştu. Önce 15" oz f1 denedik. Taktığımız jantlar çok ağırdı vazgeçip lenso marka hafif bir jant taktık. güzeldi ama kesmedi tabiki. Eski nesil sayılır teskosuz olmazdı. Birkaç denememiz oldu pandizot konusunda.
Anamızı ağlatmıştı. Diskler debriyaj seti triger seti salıncaklar ön düzendeki hemen her parça devirdaim termostat kalorifer ve soğutma radyatörü fren hortumları stoplar sisler farlar hepsi orjinalleriyle yenilenmişti.
devamı geliyor...