Selamün Aleyküm,
Saygıdeğer abilerim merhaba,
Ufaktan bir kendimi tanıtayım; bendeniz mehmet abdullah, 22 yaşında ytü'de inşaat mühendisliği okuyorum, Fatihte oturuyorum falan filan.
Biraz kafa ütüleyecez hakkınızı helal edin. Bence her arabanın hikayesi vardır bu da bizimkinin hikayesi.
Oldum olası arablara hastayız, gazetelerdeki araba reklamlarınımı kesmeyelim, annemin mandallarıyla halıda pist günümü yapmayalım...
Neyse evde kimsenin ehliyeti olmayınca araçta yoktu doğal olarak, 18 yaşımızı zor bekledik gün saydık resmen.Manuel Araba kullanmayıda youtubedan video izleyerek öğrendik tabi nfs'yide unutmayalım. Babam dedi ünüyi kazan alırız bir tane dedi. sene 2012 ehliyeti aldık üniyi kazandık bizim ekmek teknesi battı gitti. Kader işte, umutlar yarına kaldı. Neyse duaya devam Rabbim e yalvarıyoruz ummadığımız yerden rızıklandır diye bizi diye. Sene 2013 temmuz ayları Nur topu gibi bir evlat yolladı ALLAH'ım; a3-1.4tfsi
Çok cüzi bir fiyata hediye geldi araç bize,
neyse birlikteliğimiz uzun sürmedi babam yeni iş kurdu borcu var dedik satalım dedik ucuz birşey alırız.zaten biz kim a3 kim abilerim 20dk araba kullanmışım ehliyet almışım![]()
41U0944 satıldı araç arayışına girdik. Manuel şarttı, 4 sene üniye götürsün getirsin yeter. 3-4 ay araç aradım bir türlü kafama yatan olmadı. Sanayi bilmem usta bilmem diye sıfıra yakın araç arıyorduk. Küçükken bir amcamın 2 adet polosu vardı dedim polo olsun birde kırmızı olsun Hooop 2. evlat geldi....
polo-1.4
çirkin hallerimiz
Yavaştan başladık öğrenci imkanı burs harçlık anca sis farı, gti panjur, cam film folyo vs.
1 sene biriktirdiklerimiz ve gelecek bir yıldaki biriktireceklerimizi ipotek altına alarak jantımıza kavuştuk.
ufaktan yay ile leylekliği ortadan kaldırdık.
şimdilik bu kadar verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. MaşaAllah demeyi unutmayalım. ALLAH hepimizin hayallerindeki arabalara kavuşmasını nasip etsin...
Bu da bonus bizim hayalimiz;
![]()