burakgunay Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ediyorum, ben J leri ağırlıklarından ve konsol yapılarından dolayı hiç sevemedim. Fakat konfor olarak başarılı amortisörleri olduğunu düşünüyorum, ağırlığın hakkını veriyor.
Kat/dpf iptalinin ses getirisi hakkında bir bilgim yok fakat illa ki forumda bilen vardır ya da youtube da videosu vardır. Bizim araçlara (1.4 t 150lik) çok parça çıkmadı, ben de bunun sıkıntısını yaşıyorum malesef. Bir cai kiti çok güzel ses verir diye düşünüyorum fakat henüz çıkan birşey yok.
Sağol ciğerim, ankaraya uğramaz oldun gel gezdireyim seni :)
Evet abi 1 inç küçüğünü taktım, 18ler çok konforsuz geliyordu. Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim beter bir hastalık, herkese sağlık sıhhat versin Allah. Evet jantlar bi tık ufak duruyor eskiye göre ama olsun razıyım. Yol sesi, konfor vs çok fark etti eskiye göre.
Diğer söylediklerinizde de haklısınız, ama insan kıyamıyor m*alum :)
Sağolun, ben far ampulu olarak bir takım photon denedim aslında fakat hiç memnun kalmadım. Çok kötü bir aydınlatmaya sahip. Milletin beğenmediği orjinal sarı ampuller gündüz gibi onun yanında. Bu konuyla ilgilenicem, bi fırsat bulup teknik araştırma yapmam lazım sadece. Vakitsizlikten erteliyorum. Geri vites lambası ve plakalıkları lede çeviricem ama iç aydınlatmayı ellemem. Olursa bi de bagaj lambasını lede çevirmek istiyorum o kadar. İç aydınlatmada çok parlak bembeyaz ışık sevmiyorum göz alıyor yoruyor. Ama siz yine de elinizdeki fotoğrafları iletebilirseniz sevinirim, belki lazım olur ilerde. Trim sesi vs yok şimdilik şükür.
İlk bakım yaklaşıyor, bu dışardan yağ alıp servise gitme olayını duydum fakat nasıl yapabiliriz bununla ilgili bilginiz var mı? her servis kabul ediyor mu? servislerle zaten problem yaşayan biriyim, sanayi rahatlığını bir türlü bulamıyorum sinir ediyorlar insanı. Hiç bişey bilmez mi ya bir yetkili servis?