Aracınıza maşallah tüm kozmetik işlemler aracı güzeleştirmiş.bu kasanın farklı bir ön tampon seçeneği daha var ben onu daha çok yakıştırıyorum ama bu haliyle de gayet güzel.maşallah kazasız belasız
Printable View
Aracınıza maşallah tüm kozmetik işlemler aracı güzeleştirmiş.bu kasanın farklı bir ön tampon seçeneği daha var ben onu daha çok yakıştırıyorum ama bu haliyle de gayet güzel.maşallah kazasız belasız
masallah dokunuslar yerinde olmus, sadece lipi yakistiramadim laguna daha kibar durabilirdi.
Çok başarılı, maşallah kazasız belasız.
Başta gözümde canlandıramadım '' o jant ona olur mu ki ya? '' dedim ama sonuç muhteşem olmuş elinize sağlık maşallahı var aracınızın.
tek kelime ile bayıldım. kazasız belasız inşallah
renk farklı araç farklı sıradışı bir araç beğendim.
Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim :)
Teşekkür ederim :)
Amin teşekkürler :)
Çok teşekkür ederim beğendiyseniz ne mutlu :)
Sağol abicim teşekkür ederim :)
Teşekkürler sağolun :)
Maşallah yine bulmuşsun :) Allah kaza bela vermesin çok iyi duruyor.
Maşallah kardeşim arabanı cok begendim kazasiz belasiz kullanirsin insallah,bu araba hakkinda bir bilgim yok.yedek parca durumu,performansi, bakimlari nasildir ?
Süper olmuş. Emekli amca görürse geri isteyebilir. Bu yapılan coillerin maliyetini özelden gönderebilir misin ?
çok tipsiz diye dalga geçtiğim arabaydı bunlar. meğerse ne kadar güzel oluyormuş. ön yargılı olduğuma utandım. maaşallah.
Valla döndüm dolaştım 3-4 kere açtım konunu sonra sahibindene döndüm Mazda 323 filan nedense gözüme bir hoş geldi araban, normalinde pek bir numarası yok ama cok güzel ve yerinde şeyler yapmışsın aracına maşallah, ilanlarda bakarken mazdanın mor+mavi karışık bir rengine denk geldim renk konusunda senin aracın rengiyle, iki renk bu arabaya çok yakışıyomuş onu farkettim.
Ağız tadıyla kazasıs belasız keyifle sürüşler dilerim.
Maşallah kazasız belasız güzel uygulamalar olmuş.
323'lerin ayrı bir albenisi var.
Buldum abim :D Amin çok teşekkür ederim beğenmene sevindim
Amin Allah hiç birimize kaza bela göstermesin inşallah ,çok teşekkürler :) pm atıyorum
Çok sağolun :) Amcayla arada görüşüyorum bana bunu verdikten sonra sıfır mazda 6 aldı istememi bekliyormuş meğer :D pm atıyorum
Teşekkür ederim :) öğrenci işi elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum daha çok eksiğimiz var yavaş yavaş daha da güzelleşecek inşallah
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim sağolun :)
Amin, çok teşekkürler :)
okuldan işten fırsat bulup daha spoiler ve marşpiyel takamadım sırada onlar var inş iki foto olsun
http://i63.tinypic.com/24ocdbs.jpg
http://i63.tinypic.com/qpfeiu.jpg
Maşallah ya, gerçekten çok beğendim elinize sağlık. Bir araç ufak dokunuşlar ile ancak bu kadar değişebilir.
Kardeşim on numara olmuş maşallah. ultraleggera harbi çok iyi durmuş :)
son hali enfes tadında olmuş
bol bol cilala bunu başka birşey yapmaya gerek kalmamış :D
Aracın kaderi değişmiş resmen :) masallah hoş görünüyor
maşallah. çok iyi bir kombinasyon olmuş. Benim görüşüm astra h lip bu araçta çok kaba durmuş. Birde ön farları temizlenirse çok daha güzel olur.
Çok teşekkür ederim sağolun :)
Teşekkürler abi cilaya doyurucam onu :D
Teşekkür ederim :)
Teşekkürler, lip zaten çok yaşamaz değişik lipler deneyeceğim :) Aydınlatmaya da el atıcam zaten farları bi elden geçiririm
Maşallah çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin yalnız bu araçların parça sıkıntısı ,yakıt durumu genel olarak yorumunuzu merak ettim.
maşallah cok güzel olmuş gercekten, 59 plaka olunca daha güzel :P
bende aldıgım aracları genelde hep 59 plaka yapıyorum.
Maşallah cok harika olmuş araç.. 1.6 palio kullandığım zamanlarda hep aklimda ve icimde kalan bi araç olmuştu bu 1.8 ler. Simdi bu halleri görünce 207 satıp alsam mı dedim kendime masallah araca.
maşallah süper emeğinie sağlık,merak ettiğim bu araçlar kaç hp ? sağlıklı bir ies ile basılsa sonuç ne olur ? şanzıman oranları falan nasıl,2-3-4-5 kaçta bitiyor teşekkürler
Daha önceki aracınızıda büyük bir zevkle takip ediyordum bu aracınızda öyle olacak gibi.Kazasız belasız ve nazarsız günlerde kullanın.
Mazda 323 lere yaptığınız isabetli ve zevkli işlemleri görünce size " Mazdalara Fısıldayan Adam " desek yalan olmaz herhalde :)
Hey Maşallah, çoğu kişi gibi ben de ***** sitede 323 lere baktım.Eski aracında çok iyiydi bu daha da iyi olmuş.Egzoz sesini merak ettim doğrusu düz borudan sonra :)
çok başarılı olmuş jantları nerden kaça aldınız acaba
Çok teşekkürler, bildiğim 114 hp 156 nm yazılanlara göre 20 yaşında ne kadarı kalmıştır bilemem :) , birebir ies le denemedim ama ben almadan önce arkadaşımda vardı kullandım vs geçebileceğimi düşünüyorum.
2-115 3-160 4-220 5 i henüz denemedim
Amin çok teşekkürler :) öğrenci işi elimden geldiğince yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum beğenildiğini gördükçe mutlu oluyorum teşekkürler tekrardan
Teşekkür ederim beğenmenize sevindim :) ses biraz fazla bir iki çekim yaptım ama kulakla duyulan kadar ses gelmiyor kayıttan yetersiz kaldı
Teşekkürler,jantları sahibinden üzerinden aldım 2.el bin lira :)
Tekirdağ'da apaçi edilmemiş, hor görülmemiş, zevkle yapılmış nadir araçlardan olmuş :bravo: Her zaman inanmıştım 323'lerin potansiyeline de değeri bilinmedi çok ***** civic'ler falan almış başını gitmiş durumda. Zaten civic'ler gibi olacaksa değeri bilinmesin zaten böyle kalsın mümkünse :o Çok güzel maşallah.
https://i.hizliresim.com/k3er38w.jpeg
Kaderiyle baş başa:)
Guzel anılarımız var guzel zamanlardı keşke bizim kafada biri alsaydi :)