Canım burdan da hayırlı olsun. Yazın izmire yerleştiğimizi biliyosun bişey söylememe gerek yok heralde :D
Printable View
Canım burdan da hayırlı olsun. Yazın izmire yerleştiğimizi biliyosun bişey söylememe gerek yok heralde :D
Kazasız belasız, bol güneşli sürüşler :)
Berkay'cım hayirli olsun, iyi gunlerde binmeyi nasip etsin inşallah.
Hayırlı Olsun Kanka MasAllah Cabrıolar Güzel Arabalar :):):)
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, mavişi satmana üzülmüştüm ama bu güzel oldu. İlanlara bir baktırıp bende bir çılgınlık yapsam mı dedirtti :) Allah kaza bela vermesin, mal ceviz
Hayırlı olsun, kazasız sürüşler
Maşallah hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler
Kardeşim kcr nin yine maşşalahı var hep niyet edip ama cesaret edemediğim bir araba sen biraz bin bakalım belki bende bi gazla çılgınlık yaparım 😀
Berkay'cım yeni KCR cabrioya kocaman Maşallah ...
elinde daha da güzelleşeceğine eminim, keyifli günlerde kullan. Abini bi gezdirmedin ama neyse :)
hayırlı uğurlu olsun rc'deki motordan oluyor sanırım kazasız belasız bu arada
hayırlı olsun berkay kazasız belasızz
Berkay çok güzel olmuş önümüz yaz üstü açar efil efil gezersin :icon_tup: Aracın içine de bayıldım kırmızı göğüslük falan çok hoşmuş, senin elinde bir sanat eserine dönüşeceğinden hiç şüphem yok. Kazasız cezasız güzel günlerde kullan.
Maşallah. Çok yakışıklı. :) Hep niyetlenip hiç almaya yeltenememişimdir. :)
Böyle konular pejoyu sevdiriyor bize. Güle güle kullanın , maşallah. :)
hayırlı olsun yakışıklı duruyor.yaz da geliyor , oh mis :)
hikaye yeni başlıyo gibi :) iyi günlerde kullan :)
Mal bebekler bebeği yine 307 miz konuşuyor, vizyondayız, hayırlı haftalar.
Maşallah Berkay hep içimde kalan bir arabadır 307cc ler gerçekten albenisi yüksek keyifli bişey Allah kaza bela vermesin
Kanka maşallah, böyle güzel araba bulmak sevindirici. Forumda seni seven bu kadar insan olması daha da sevindirici :) güle güle bin, beni de bindir :D