kardeşim çok güzel görünüyor maşallah.tam jantları değişip mk2 jantı takmalı diyordum ki takmışsın zaten.bence çok güzel herşeyiyle,kazasız belasız ,gönlündeki arabayı arayıp bulmak güzel bir duygu :)
Printable View
kardeşim çok güzel görünüyor maşallah.tam jantları değişip mk2 jantı takmalı diyordum ki takmışsın zaten.bence çok güzel herşeyiyle,kazasız belasız ,gönlündeki arabayı arayıp bulmak güzel bir duygu :)
bizi bitirdin be tayfun !!!
maşallah kankam, takip ettiğim araçlardandı sana geçmesine sevindim
maşallah, kazasız belasız...
nsx'te fena duruyor (:
Maşallah Fatih kazasız belasız sürüşler kardeşim
Hayırlı uğurlu olsun
Güzel duruyor, yalnız speedline lar daha iyiymiş.
Maşallah araç güzel zaten sanada hayırlı olsun kazasız belasız bin.
hayırlı ugurlu olsun kardeşim güle güle bin jantların bende :)
http://imageshack.com/a/img924/200/yl5mko.jpg
Maşallah. Hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle
Hayırlı olsun,Maşallah.Kazasız belasız :)
Maşallah kardeşim, çok güzel görünüyor.
Arka biraz fazla mı yüksek bana mı öyle geliyor?
Maşallah, hem 106 hem kırmızı daha ne olsun :)
Ben lipi çok sevmedim nedense, daha güzel uyacak bir lip yok mu bu güzelliğe ?
Maşallah, boncuk. Bilmeyen yoktur sanırım :)
Hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanın inşallah :)
Teşekkür ederim Allah cümlemize kaza bela göstermesin. Araba kendini gösteriyor. Seninde arabaya verdiğin emek ortada. Bende elimden geldiğince bu güzelliği korumaya çalışacağım. :)
Teşekkür ederim Eren abi Allah cümlemize kaza bela göstermesin.
Sağol abim Allah razı olsun. Pugcuyuz ezelden :) Speedline konusunda çok kararsızdım ama mk2 içimde ukteydı dedim neden olmasın ki :)
Sağol kardeşim Allah cümlemize kaza bela göstermesin. techte 2010dan beri varım. Demek karşılaşmak bu güne kısmetmiş :)
Çok teşekkür ederim sağolun
Sağolun Allah cümlemize kaza bela göstermesin.
Speedline aracın eski sahiplerine gitti. Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum.
Çok teşekkür ederim. Bence de mk2 candır ama anlatamıyorum kimseye :D Aradık taradık bulduk sonunda güzel oldu :)
Teşekkür ederim dostum arabayı aldık bir şekilde :)
Teşekkür ederim Allah cümlemize kaza bela göstermesin. Nsx te harbiden ender kalan :D
Emre abim sen almadın ben aldım. fk2 ile ne zaman değişmek istersen haber vermen yeterli :D teşekkür ederim güzel dileklerin için.
teşekkür ederim. İleri de takacağım sanırım. Bu kadar speedline lobisi oluşmuşken kırmak olmaz :)
Çok teşekkür ederim
Abi çok teşekkürler. Jantlarda arabanda çok sıkı duruyor. Canlı gözlemledim araban çok iyi :)
Çok teşekkür ederim abi sağol.
Teşekkürler kardeşim eksik olma :)
Yavuz abi çok teşekkür ederim. Benzinlik fotoğrafına istinaden söylediysen eğer araç şuanda gönyede duruyor. Bende ona dikkat ediyorum. Pek hoşuma gitmiyor drag arabası gibi arkası aşırı kalkık araç
Tolga abi lip bi cupra bir de laguna gidiyor genelde 106 ya. Ben de eski sahibi de laguna lipi tercih etmiş. Güzelde lip kaliteli kağıt gibi katlanıyor ama yinede kırılmıyor :) Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim sağolun..
allah kaza bela vermesin cok güzel duruyor.
maşalllh kazasız belasız hacım...
Fatih hayırlı olsun kardeşim sülün gibi bir araçmış.:redspotda Tesisat durumu nasıl aracın
Ehh seni be , özendiğiniz hayatı yaşamakla meşgulüm diyorsun bro
Allah kaza bela vermesin ateş ediyor .
Fatih hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Maşallah çok güzel duruyor MK2 jantlarıyla bu renk çok güzel duruyor :icon_tup: