Burdan da hayırli olsun kardesim masallah 106 ya![]()
maşallah, hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler![]()
Çok teşekkür ederim
Teşekkürler abi Allah razı olsun..
Sağol abim, Tesisat biraz zayıf symbole yaptığım Hertz/rocford/alpine bileşenlerini hafta sonu bu araca geçirebilirim. Ama kapı içlerine izolasyon yapayım diyorum ilk baş. Tep indash var teknik özelliklerini bilmiyorum ama iş görür. Olmadı onu satıp işlemcili bir teyp alma hevesim vardı onu da aradan çıkartırım
Dayım araba senin ayıp ediyorsunÇok teşekkür ederim eksik olma.
Abi çok sağol allah cümlemize kaza bela vermesin.
Teşekkür ederimmk2 beğenen sayısı arttığına seviniyorum şuanda
Kardeşim çok sağol biliyorsun az aramadık araba
Abi beğenmene sevindim. Sanırım Ankara'dan biliyorsun aracı. Teşekkür ederim..
Abi 3 sene boyunca almayacağımı bildiğim halde ben bakınmıştımEn sonunda şeytana yenik düştük (o kendini biliyor @Efswap )
Teşekkür ederim sağolun..![]()
MaaşAllah![]()
Hayirli olsun fatih.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
@fthdrn evet Ankara'dan biliyorum, bana göre TR genelinde bir elin parmaklarını geçmeyecek nadir güzeller grubuna giriyor, tekrar maşallah kazasız belasız.
Akide şekeri gibi 41 kere maşallah. Lütfen makineyi sokağa park etmeyin söylemedi demeyin. Speedline lar araba kırmızı olunca göze daha hoş geliyor fakat tercih tabiki sizin oem mk2 ler de şık. Detaylı iç fotoğraflarını da atarsanız gözümüz şenlensin
Kazasız belasız kullanıp saklayasınız.
MagicPerformance
Teşekkür ederim abi sağol.
çok teşekkürler.
Teşekkür ederim sağol
Aynen biraz abarttık kanka
Araba hakkında böyle güzel yorumlar görünce çok mutlu oluyorum. Çok teşekkür ederim.
Ertekin abim çok sağol teşekkür ederim.
Kardeşim araba bizim biliyorsun. Allah cümlemizi kazadan beladan korusun
Detaylı iç fotoğraflarını da ekleyeceğim fakat içini tam bitiremedik o yüzden bekletiyorum. İleride mk2 den hevesimi aldıktan sonra speedline geçebilirim
Makine bu hafta apartmanımın önündeki boş arazide. Ama mahalle de herhangi bir olay yaşanmaz o yüzden içim rahat. En yakın zamanda yazın güneşten korumak için etrafını kapatabileceğim bir park alanı inşaa edicem. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.