Herkese merhaba..Son durağım olan Corolla tsport aracımı almış bulunmaktayım.. Araç herkesin resimlerden de anlayacağı gibi Eski NNC yeni LON tsport
Ufak hikayeye geçersek ; Civic'e binerken spor araç isteği hep vardı.. Lakin ne alırım nasıl yaparım diye çok düşündüm.306gti,vti pek çok binmem dediğim araçlara bile baktım.Pek çok kişininde kafasını şişirdim
Bundan hemen hemen 7-8 ay önce istanbulda bir tsport bulmuştum ve tsport duayeni olan Can abimi arayıp gerekli bilgileri almıştım.1 gün atladım istanbula gittim geri dönme riskinide alarak.. Sağolsun can abi araca bakarken yanımda oldu ve misafirperverliği göstermişti..
Lakin araç olmadı ve biraz üzülerek eve geri döndük.Neden Tsport derseniz de ; Mantığıma yatan ve çok özel karakteri olan bir araçtı bana göre.. Bu süreç içerisinde maddiyatımı topladım.Madem tsport alacağız(tabi arada 306gti,vti bakmalar oldu
) bekleyelim dedik.Tabi bu arada can abi ilan açmıştı aracı için.. İşte o ilandan sonra ne aradığımı bulmuştum..Can abiyle tam anlaşacağız derken ben aracımı satamadım,veya bende para oldu can abi vazgeçti felan derken birden her şey yoluna girdi
iZmit'e ablama ziyarettden dönerken aracıma talipli çıktı ve otobüsten iner inmez soluğu noterde aldım
Paramıda denkleştirdikten sonra bir telefon açtım can abiye ve ben geliyorum dedim
Zorla aracını alacağım ya kafaya koymuştum
Sabahın erken saatlerinde babamla birlikte istanbula vardık.. Araca baktık ettik derken tabi bende heyecan tavan..
Can abinin öz evladını elinden aldık
noter önü ilk bakışSatışı alır almaz izmit'e uğradık abla ziyareti
Ve evimize döndük;
her gün 10km yol yapsam bu basıklıkla binmek istemedim ve orginal yaylara geçtim... Ardından varex yaptırdım ve 63mm düz borumuzu taktırdım.
Ve sıkıntılı plaka değişimi işlermizi bugünde sonlardık ve LON oldukAslında özel bir plaka alacaktım çok bekledim fakat denk getiremedik.. Bizde anlık bir karar ile seçtik gitti
Şu anki Aracın specleri ;
-İnjen Cai
-63mm düz boru + varex
-Ppe headers
(Can's)Can abiye çok teşekkürlerimi sunarım.. Kendisi o kadar titiz birisi ki buraya yazsam uzar giderKendimi çok şanslı hissediyorum ve en az can abi kadar titiz bakmaya çalışıyorum.. Levent abiye,Chn53 kankama,Volcanos(volkan) abime,yücel abime(çopur eksoz),Puma(aydın) abime ve bana destek olan kafalarını şişirdiğim bir çok kişiye çok teşekkür ediyorum
Önümüzdeki nice güzel gelişmeleri burdan takip edebilirsiniz
Allah herkese daha iyisini nasip etsin,herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
![]()