7 sene sen onu üzmemişsin oda seni üzmemiş... kazasız belasız binişlerin olsun...
Printable View
7 sene sen onu üzmemişsin oda seni üzmemiş... kazasız belasız binişlerin olsun...
maş..kazasız belasız tertemiz ...
maşallah hocam nazar deymesin kazasız belasız
kazasiz belasiz nice 7 senelere.
maşallah kazasız belasız kullanın..
rengine bayıldım hastayım bu renge...cok sık duruyor sade ve cekici.sadece stoplarını ust kısımları kırmızı olsa ojinaldeki gibi coook daha guzel olur gibime geliyo
allah tamamını erdirsin :) geçenlerde küçükyalında baya bi kızdırdım kendisini ama gaz teli yüzünden tam yanından geçicem gaz teli sorun yarattı araba kaldı öle onun önüne kırmış gibi oldum ama kenara çekmek için yapcak bişey yoktu :) kusura bakmasın teknik bi aksaklıktan dolayı yani ...
egemen,
daha nice senelere diyelim o zaman kazasız belasız...
:):):):):)
hep birlikte...
:):):)
maşallah misler gibi bi panjur istiyor saki
panjur manjur istemiyo... :):):)
böyle gayet sade ve standart görünümde yeteri kadar çekici...
her taraf panjur dolu..panjurdan geçilmiyo zaten...
:):):)
bu sevda bitmezzz
bitmezzzzzzzzz :)
Ara sıra görüyorum temize benziyor maşallah kazasız belasız.
vay be ne buldum hort yapıyım
güzeldi be o günler..
buyuk kulub'un onunde sıkısık cumartesı trafıgınde gormustum ılk kez asık olmustum o zamanlar.
ben yıllar önce MC'ten çıkışlarını filan hatırlıyorum hatta hiç unutmam gir 3 kapı bi VTI'la 1-2 basmışlardı filitre sesine bayılmıştım.. :D ne günlerdi yaa manyak gibi buz gibi hava da yalnız yerler kuru olacak caddeye inerdik gazlayanları seyretmeye gazlamaya kendi capımızda.. :)
yıllar önce bi gece maltepe sahilde ışıklarda drag koşturuyordu :) mantar aga kırmızı eg vardı, egemen va vti, :D hey gidi :D
Çok güzel araç Kartal'da görüyorum.Maaşallah diyelim. 7 sene dle kolay. : )
Maşallah. İnşallah satmak zorunda kalmazsınız
aynen mayk:)
Maşallah, arka stoplar haric araban güzel
maşallah egemen :P
masallah kazasız belasız..
Sene 2001 , çavuşoğlunda mahallede oturuyoruz . egemen abiye sormuştum "bazı civiclerin arkasında vti yazıyor o ne oluyor" diye . sağolsun almıştı beni gazlamıştık . hatırlarmısın egemen abi :)
beni japoncu yapan arabalardan biridi VA ... motorsuz satılırken gördüğümde çok üzülmüştüm . çok zamanım geçti içinde :)
Maşallah kazasız belasız...
S te denk gelıyoruz bazen maşallah :)
:) cihan beni japona aşık eden arabadır kendisi,özeldi güzeldi,işallah herkesin böyle bir aşkı olur
Satılmasaymış tam evlat mış :D
Adaş,Araban cok güzel kazasız belasız..
maşallah kazasız belasız 7 yıl ne demek ya o zaman kaç paraya almıştın hatırlıyomusun o zamanda biliyomuydun gerçekten vtec 5500 olayını falan :D
ben 2005 de aldım Egemen benden daha eskı vtec cı :)
ama o sattı typer s2000 aldı ben hala vti a devam :D
ben 20.500 tl ye almıstım 2005 yılında :D