34ea3435 audİ a3 :)

Thread: 34ea3435 audİ a3 :)

Tags: araca, bir, icin, sabah, sonra
  1. cdaydin's Avatar

cdaydin said:

34ea3435 audİ a3 :)

Herkese merhaba.Yeni aracımla ilgili paylaşımlarımı sizlere sunmak,Bilgi alışverişi yapmak,Eleştirilerinizi dinlemek için konu açayım dedim.

Eski aracım olan Ds3 Thp yi biraz mıncıkladıktan sonra,Gerek km sinin yüksek oluşu itibari ile,gerek kendimi biraz daha dizginlemek amacıyla satılığa cıkarttım.1 haftalık bir bekleyişten sonra istediğim rakama aracımı sattım.

Eski aracım;

İşte ızdırap bu saatten sonra başladı.Belkide en zor şeylerden biridir ikinci el araç almak.
    Bütçe kısıtlı,Kafada herhangi bir marka model yok,İstediğin araçlar hep bütçenin üstünde...
    Bu şekilde yaklaşık 2 hafta ızdıraplı geçti.Beynim yanma noktasındaydı,Okadar çok araba bakıyordum ki gün içinde;Gece yatarken gözümü kapadıgımda satılık arabalar zihnimde canlanıyordu..Gün içinde favorilerimdeki araclara bakmaya gittigimde hep hüsranla karşılaşıyordum,İlandaki araba nerde gerçekteki nerde..
    Tam vazgeçip Ailedeki mevcut diğer araca binecekken ilanda ona rastladım.Besmelemi çekip aradım.Akşam saatine randevu alıp hemen araca bakmaya gittim.İlk gördüğümde dedimki;Tamam,busefer doğru araba.Akşam saat 22.00 da araca bakıp,ertesi sabah 9 da ekspertizi yaptırım noterin yolunu tuttum

Aracla ilgili bilgi verecek olursam 2006 model,kazasız, İlk sahibinden(En çok etkileyen buydu) ambition sunrooflu paket.82 bin km de.

İlk gördüğüm akşam;

Sabah ekspertizde koşarken

Aldıktan sonra yeni evine götürüyorum.Thpten sonra üzgünlük veren bir trafik deneyimi oldu.

Evde birkaç saat dinlenmeden sonra rahat duramadım.Güzelce aracı yıkadıktan sonra bu yüksekliğe bir son vermenin gerektiğini anladım. .Amerikan parıda iki dakika hallediverdik . Böyle güzel bi ön ızgarayı plaka ile kapatmak istemediğimden plakasız gezmeye başladık.

[IMG]https://i.hizliresim.com/4P5D[IMG]

Akşam oldu hala rahat duramıyoruz.İlla sıfırı tüketicez.Hemen camlar zindan olmalıydı!

Sabah ufak detaylar için sanayideyiz

Orjinal arac oldugu için yaşından dolayı çiziklerimiz var.Arkadaşın dükkanda pasta cila için uğraşıyoruz.

Pasta sonrası yıkamamız..

Şimdilik sıfırı tükettiğimiz için biraz beklemek zorundayız.Aracla beraber 3.günüm.Hertürlü eleştiri ve tavsiyelerinizi beklerim.Yazı uzun olduysa kusura bakmayın.İyi forumlar herkese

Bonus;

2. Molev's Avatar

Molev said:
    Maşallah çok güzel çok temiz araç bulmuşsunuz kazasız belasız keyifli sürüşler.
    '' Astrolog ''

Quote Originally Posted by driftboy View Post
    turbo desteğiyle 4 beygir almış, acaba emniyet kemerine mi taktı turboyu ?

3. cdaydin's Avatar

cdaydin said:
    Foto kaliteleri için kusura bakmayın.Bir sonraki postta düzelteceğim.

4. YAS's Avatar

YAS said:
    Maşallah hayırlı olsun,iyi günlerde kullanırsınız inşallah
    96' E36 Individual Techno Violett Compact

02' E46 M3 Individual Cabriolet

5. tuner faruk's Avatar

tuner faruk said:
    Maşallah hayırlı olsun çok düzgün ve temiz duruyor birde orjinal bixenon mercekli far takarsan eksiği kalmaz

6. cdaydin's Avatar

cdaydin said:
    Güzel yorumlariniz icin tesekkur ederim

7. c20let's Avatar

c20let said:
    Maşallah çok güzel duruyor. Kazasız belasız günlerde kullan.

8. Seven7's Avatar

Seven7 said:
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Tek eksiği mercek bence onun dışında her şey tam kıvamında. Maşallah.

9. Ssamet's Avatar

Ssamet said:
    Performansı hariç on numara araba bana göre. Güle güle kullanın
    -2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-

10. i-vtec07's Avatar

i-vtec07 said:
    mantıklı araç bence hayırlı olsun audi audidir

F20 vardı galiba sattınmı ?

11. ggtoker said:
    Masallah allah kaza bela vermesin....

12. Kubilay's Avatar

Kubilay said:
    Maşallah çok güzel araç

13. scoobz's Avatar

scoobz said:
    Mini cooper ile a3 arasında gidip gelmelerdeyim bende, güzel araç masallah Sizde ufak ama olması gereken dokunuşları ilk 3 gün yapmışsınız güzel olmuş

14. MURAT_HLX said:
    Hocam öncelikle hayırlı olsun bende sizin gibi hızlı arabalardan inip yavaş araba aldık aynı durumlardan ötürü. Bi an sanki kendim konu açmışım gibi hissettim,tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız

15. R32's Avatar

R32 said:
    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, performans dışında her açıdan fazla fazla tatmin edeceği ortada, tabi böyle temiz araç bulmak da kolay iş değil

16. Emre Ekrem's Avatar

Emre Ekrem said:
    Ben olsam sadece mercek takar ve öylece bırakırım, gayet güzel görünüyor maşallah kazasız belasız.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

17. brave's Avatar

brave said:
    a3 leri sewerim bu kasalar daha cok hosuma gidiyor güle güle kazasız belasız kullanın insallah

18. yigityedidag said:
    Hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin güzel araç bulmuşsunuz arkadaşımda aynı kasa a3 lere bakıyor fakat 1.4 tfsi motorlara hangisini tercih etmeliyiz ??

19. cdaydin's Avatar

cdaydin said:
    Yorumlardan ötürü herkese teşekkür ederim.Mercek konusu benimde aklımda.İstanbulda yapan yer veya fiyat ile ilgili bilgilendirecek bir arkadaş varsa görüşmek isterim.
    Quote Originally Posted by i-vtec07 View Post
    mantıklı araç bence hayırlı olsun audi audidir

F20 vardı galiba sattınmı ?

F20 duruyor.Ona daha 3-5 sene bineriz

Quote Originally Posted by yigityedidag View Post
    Hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin güzel araç bulmuşsunuz arkadaşımda aynı kasa a3 lere bakıyor fakat 1.4 tfsi motorlara hangisini tercih etmeliyiz ??
    Eğer bütçe müsaitse kesinlikle temiz bir 1.4tfsi.Hem daha az yakıt hem cok daha fazla performans

Bir haftasonu günceli atayım.Ön cam baya koyu olduğu için bugun filmi söktüm.Hafta içi daha açık film çektireceğim.

İlk fırsatta yapılacaklar;
    Ayna gri kaplama
    Mercek Bi-Xenon
    S3 arka stop.