kardeşim sakın satma artık yeter bize de yazık sıkışırsan söyle para toplarız ama sakın satma bak zor oluyor takip etmesi :)
Printable View
kardeşim sakın satma artık yeter bize de yazık sıkışırsan söyle para toplarız ama sakın satma bak zor oluyor takip etmesi :)
Masallah zaten selcuk abinin rs konularini biliyoruz :D hikayenizi okurken resmen iste ben dedim impreza hastasi degil kesinlikle bugeye hastasiyim bende :D asklarimizin baslama zamanlarida ayni insallah banada nasip olur sizinki gibi temiz bi arac :) kazasiz belasiz askiniz daim olsun :D
ahahah yok yok satmıcam artık baktım dardayım pamuk eller cebe diye konu açarım :D Çok teşekkür ederim bu arada sağolun
valla umarım sanada en kısa zamanda bi bugeye nasip olur:) çok teşekkür ederim iyi dileklerin için:)
Bi an eski aracım GJ Rs canlandı gözümde özlemedim değil :)
Çok güzel bir araç aldın kanka kazasız belasız binmek nasip olsun Maşallah.
Bu arada Dibime kadar gelip te aramadığın için teşekkürler.
Evett uzun bir süredir güncellemiyoruz,fakat güncellemeyide düşünmüyorum:D Aracın şu konusunu açtığımdan beri aracın başına gelmeyen kalmadı.Araçta bir çok değişiklik yapıldı,bir süre daha paylaşmayı düşünmüyorum.Ama bomba bir şekilde döneceğiz kimsenin şüphesi olmasın:)
Maşallah kankacım, daha yeni görüyorum konuyu :)
Allah kazasız belasız, iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :)
Geçmiş olsun abi arabaya birşey olsun sana olmasın. Adaşım olman nedeniyle aracına ayrı bir aşığım :)
o kadar çok güncelleyesim var ki konuyu ama yok yemiyor ahahahha :D:D
bir yıldan fazla olmuş yok mu gelişme :)