kazasız belasız çağlar..
panjuru boyat ama:)
Printable View
kazasız belasız çağlar..
panjuru boyat ama:)
kazasız belasız masallah.senın jantlar bıraz daha degısık duruyo sankı ben bakıorumda hangı meganelarda bu janttan var.senınkı parıl parıl parlıo masllah tekrardan
aracın cok güzel olmus bnmde arkdasımda var vectra c nın arka ekının r19 a taktık logosuz panjur yaptırcaktık arabayı satılıga cıkardı arkadas vazgectık
http://img140.imageshack.us/img140/3430/1001812xj8.jpg
maşallah çok güzel ve şık olmuş gördüğüm en güzel 19 allah kaza bela vermesin
maşallah kazasız belasız ...
aminn aminnn :):):)
yorumlar için sağolun arkadaşlar beğendirebildiysek ne mutlu bize =)
masallah cok sık bir arac:)
bu jantları UN plakalı clio dan mı aldın?aynısını onda da vardı hiç yabancı gelmioda :D
maşallah ortak fotolar çok güzel
sınıfının en yakısıklısı :)
jantlar bence r19u bozmuş + ön panjur logo iptali güzel ama rengi kırmızı olsa daha iyi olurdu laguna çıtasıda kırmızı olsa iyi olurdu bence
maşallah kazasız belasız.
maaşallah allah kaza bela vermesin.
Cok guzel yapmissin gercekten. Kazasiz belasiz.
tepeüstünün çiçeği bu df :D:D:D
FDM loading:p :D:D
maşallah. güle güle kullan.
sağolun arkadaşlar =)
Masallah guzel olmus.Ama laguna dilinin yarım kalan kısmı goruntuyu baya bi bozmus bence acil olarak ona el atmalısın :)
kazasız belasız
harça artık su paranı beeeeee :D:D
gerçcekten her akşam her sabah gördükçe hada bi aşık olıorum araçaa :A:A
19r +10:s
kazasız belasız araban cok tatlı ve güzel olms ;) bide foto ceken arkadasa tebrikler gercekten hos olmus fotolar :)
kardeşim araban on trdeki en iyilerden biri bence piyasda bir ton var ama hepsi abeci işi şuan gözüme en güzel gelenlerden biri :D karartılmış sinalleride ben hediye edecem sana :D bence panjuru araç rengine boyarsan farlar ortaya cıkacaktır ben öyle düşnüüyorum :D
bak benimkine :D :D sinyallerde gara gara sende yap panjuruda aynı renk yap laguna ekinide biri demiş sakın boyama kanqa kazasız belasız bro
http://img87.imageshack.us/img87/3059/asdddin1.jpg
bro zaten orjinal :D :D laguna cıtası ve logo hariç :D :D uhahahaha sen biliyon senin renge yakışıyo ama siyah ben boya derdim :D cıtayı söktüm şuan renault 11 turboda takılı :D :D
Jantlar çok hoş görünüyor, yakışmış gerçekten, kazasız belasız sürüşler.