Konu silindi
Gule gule kullan vtec2 iyidir, yukseklik normal
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
İyi dileklerin için teşekkürler abi, bu ara bi focusa bi civice biniyorum, seri dediğim focus sorunluymuşta gitmiyormuş gibi geliyor
iyi dilekler için teşekkürler, amin
İyi dileklerin için teşekkür ederim abi, şimdiye kadar hiç dikkat etmemiştim bi tuhaf geliyor gözüme. Normal diyorsanız öyledir ama
çok güzelmiş maşallah,büyük olmayan jant 3-5lik bir yay ile gayet güzel olur..
cupra lip yakışır gibi geldi gözüme birde
makyajlı kasalardaki oem janttan takabilirsin stoplar değişecekmiş zaten bide basarsan güzel olur ama diri duruyor aracın maşallah kazasız belasız![]()
orjinal olan lip gibi şey uçmuşfırsat bulursam aklımda olanlar arasında, İyi dileklerin için teşekkürler
Amin, hayırlısı olsun teşekkürler
Aynen bende öyle yapmayı düşünüyorum vakit+nakit bulursammakyajlının oem ekipmanları çok değiştiriyor görünümünü. Teşekkür ederim, amin
Maşallah hayırlı olsun. Km si oldukça iyiymiş. Makyajlı stopları eibach 5lik yay ve şık bir jant baya keyif verecektir
Amin, teşekkür ederim
Aynen hayırlısı olsun
Teşekkürler, araç bi süre yatmış 2007de çıkmış trafiğe. Öncesini tam olarak bilmiyorum, trafiğe çıktıktan sonrada bi sahibi bayan hastaymış ayda bir iki hastahane dışında binmemiş, benden önceki sahibide yurtdışında çalışıyormuş çok çok önemli birsey olursa eşi kullaniyormuş ceyhanda bende senede 5 6bin anca yaparım arabanın kaderi yatmakmış resmen
Makyajli stopu, makyajli janti yada üzmeyecek benzer bi jant bide yay düşünüyorum ama arada yaylaya falanda gidip geliyorum surtermi korkusu yok degil:/
şanslı arabaymış![]()
5lik eibach kullandım 1.5 2 sene kadar 2005 civicte. oem jantlarla hiç bir sıkıntı yaşamadım. sadece lip taktıktan sonra ara ara lipi sürterdim o kadar. 5 fazla olur diyosan 3.5luk da deneyebilirsin ama onlar aman aman düşürmüyor arabayı
Arka amortisörler yeni olabilir banada azcik yuksek geldi
Maşallah güzel duruyor. Elimde eski vtec2m den kalma birsuru parca var bisey lazim olursa yada bilgi, sorabilirsin![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)