Maşallah bu kondisyonda nadir kalan araçlardan çok beğendim.
Printable View
Maşallah bu kondisyonda nadir kalan araçlardan çok beğendim.
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Gayet diri duruyor araç, paspaslar çok şıkmış.
Allah kaza bela göstermesin. Çok diri ve yakışıklı görünüyor. Bu zamanda böylesi... Nazar değmesin! :)
Teşekkür ederim :)
Teşekkürler cümlemize. Araç yorgun coupelerden değil kafamda yapacağım şeyler var bakalım daha da güzelleştirmeye çalışıcaz, paspaslarımızı çok soran oluyor bende çok beğeniyorum, aracı aldığım kişinin hediyesiydi severek kullanıyorum bende.
Çok teşekkür ederim abicim cümlemizin aracına nazar değmesin inşallah severek biniyorum :)
Allah kaza bela vermesın boyle apacıye dusmemıs zıpkın gıbı coupeler görmek cok hos :) Maşşallah :)
Maşallah çok çok güzel duruyor, Allah kaza bela göstermesin :)
Çok beğendim aracınızı maşallah kazasız belasız kullanın. En geç yılbaşına kadar almayı düşünüyorum ben de. Böyle temizi gerçekten saklanmaya değer.
Maşallah çok temiz duruyor gerçekten. 99 model aynı renkten vardı bende , Kızılaya gittiğim zaman teyzeler amcalar taksi diye durdururlardı. Bi kaç kez sevabına evlerine kadar bırakmıştım :D Gerçekten çok keyifli arabaydı
Teşekkür ederim. Tekirdağ'ın köylerinden birinde yaşlı bir amca bana; Araban hayırlı olsun taksi çıkması mı? diye sormuştu onu hatırladım şimdi :D
Maşallah aynı araçtan bendede var siyah aynı model aynı donanım km de aldığımda 98 bindi suan 113 binde. Temiz bulmak gerçekten zor. Kazasız belasız
Bu da benim araç
https://i.resimyukle.xyz/CNTAWC.jpg
Maşallah Coupeye sitede 3 tane var bildiğim şuan :)