Davlumbazların hayırlı olsun :)
Tekleme sorunu ortadan kalktı mı peki manyetik kaptör ile ?
Printable View
Davlumbazların hayırlı olsun :)
Tekleme sorunu ortadan kalktı mı peki manyetik kaptör ile ?
Maşallah çok güzel.
Jantlar antrasit gri rengine boyansa güzel durur derim ben. Gunmetal koyudur mesela. Ama antrasit 1-2 ton daha açık.
Davlumbazlar da cuk diye oturdu herhalde. Hayırlı olsun :)
kazsız belasız sürüşler
Selçuk abi saolasın tekrardan. Aynen, düşük devirde baya tekleme vardı. Okuyucu bozulmuş sanırım, kabloyla beraber değiştirdik. Şuan sıkıntı yok.
Çok teşekkür ederim :) Sizin gibi düşünüyorum ben de. Gunmetal güzeldi ama film sökülünce bu sefer koyu kaçtı.
Davlumbazlar sağda 2 cm boşluk kaldı, sol tam oturdu. Sol daha önemliydi benim için çünkü üst tarafta korna, elektrik kabloları, şanzuman ve beyin var :D Buraya su kaçarsa felaket olurdu heralde :)
Teşekkür ederim
100 kere karşılaştık bi önünü kesemedim yetti artık :D
Bir güncel çekelim :
Bujileri değiştirmiştim en son, ufakta olsa yine patırdama vardı. Bobin sağlam çıktı, ama hepsi değişsin diye buji kablosuyla onu da değiştirdim. 8mmlik yüksek ateşleme kablo takıldı. Zımba gibi oldu diyebilirim (+5 hp ) :D
https://s13.postimg.org/eets91yd3/IM...106_154639.jpg
Havalar çok kötü, her yer çamur. Kirli gezmeye devam :)
https://s13.postimg.org/coar77tl3/IM...106_164333.jpg
Maşallah maşallah. Kesenize bereket. Bu RS.ler böyle; bakınca o da sana bakıyor :)
maşallah daha öncede okumuştum konunuzu yorum yapmak bugüne kısmetmiş. kazasız belasız çok sevdiğim bir araç 172 de 182 de.
Grimlord Abicim bu arabaya 182 facelift çok güzel gider maşallah :)
Bu işin sonu yok sanırım bende F7R almadığıma pişmanım :D bir kez 225 Megane RS kullandım bambaşka bir dünya :)
En iyisini yapmışsınız aslında, şu benzin fiyatlarıyla pek akıl karı değil benim dediğim :) Öyle fazla gitmese de en azından gönül rahatlığıyla gezersiniz.
Ben sürekli benzin hesabı yapıyorum, " şuraya gitsem şu yakar, ha yok orası uzak olur başka yere gidelim" vs :D
Yenisi uzun yolda 6.5 litreden aşağı göremedim. Simota hava filtresi taktım oem boruya 7 litre en düşük. :D O kadar etkileyeceğini düşünmezdim.
F7r ile aynı mesafede 4.9 gördüm. :)
Şehir içi desen megane 3 12 litreye yaklaştı F7r 8-9 litre yakıyordu. :D
Kullanım karışık. Bazen basarım bazen basmam. Benzine dayanamıyorum zaten scooter alacam ocak sonu gibi. :D
Bu arada F7R'ı satmamdaki tek sebeb bahsettiğinizdi. Hiç olmazsa kafa rahat geziyorum bunda. Yakında bir de warex takacam. Bağırta bağırta gidemicem. :)