H&R'ın bir kabahati yok ama Runflatler ile araba biraz sert :(
Printable View
Riza abi hayirli olsun gule gule binin. İbizadan a3e kadar hep zevkli dokinuslar yaptin bunun da disi bir dokunus istiyor :)
Hayırlı olsun Rıza, kazasız belasız kullanırsın inşallah
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin,standart ses sistemi maalesef çok kötü güzel bir iyileştirme olmuş.
fotodan anlaması zor ancak kabinet fazla küçük duruyor. kaç L hacmi var, biliyo musun? kabinet dikdörtgen prizmamı yoksa fiberden dolayı yamuk yumuk bi şekle mi sahip? port var mı?
kabineti oraya gömünce sesini biraz izole etmiş oluyorsun. üst kapağı driver genişliğinde ve hizasında bir delik olacak şekilde yeniden MDF'den yaptırabilirsin, o zaman izolasyon olmaz.
Rıza abı su an bındıgın cooper
bındıgın dıger dızel araclarına gore kıyasladıgında nasıl gıdısı sence ?
yakın bır arkdasımda var aynının kırmızı rengi
kendısı gaza bastıkca ben sasırıyorum 3 sılındırlı motora :D allah kaza bela vermesın :) gelen gideni aratmasın
Abi kutunun altı fiberden, aracın zeminindeki boşluğu da kullandık yani.
Yukarıdan kutu ufak gözüküyor ama yeterli litreye sahip.
Port yok bu arada.
Şu anda üst kapağı kaldırdığım zaman bas hissedilir oranda artıyor.
Ama biz ayarı kapak kapalı olacak şekilde yaptık.
Bu motora 3 silindir demeye şahit lazım zaten.
Performans olarak çok başarılı. Bir de şanzıman çok iyi.
Oldukça seri bir araba, hatta 1.6 tdi 110 hp stornic a3 ümden baya seri.
Hele bide spor moda geçince iş baya değişiyor :D
nasıl tespit ediyosun yeterli hacme sahip olduğunu, ölçtünüz mü?
port olmaması bir sorun değil, kaldı ki kabinet içeride hapis durumda, port olsaydı onun da bagaj içine önünde engel olmadan bakması gerekirdi.Alıntı:
Port yok bu arada.
dediğin durum düşüncemi doğruluyor, kabinet başka bir kabinetin içinde çalıyor :) ayar dediğin ses seviyesi herhalde?Alıntı:
Şu anda üst kapağı kaldırdığım zaman bas hissedilir oranda artıyor. Ama biz ayarı kapak kapalı olacak şekilde yaptık.
amp kapalı bölmede duruyor. sıcak havalarda uzun süre çalarsan aşırı sıcaktan kendini korumaya alıp sesi kesebilir.
kabinin ölçüsü 18-20 litre arası olacak şekilde ayarlandı abi. zemin tarafı düz olmadığı için net söyleyemiyorum.
ayar derken basın ses seviyesinden bahsediyorum, kapak kapalı konumda iken ön koltuklara gelmesini istediğimiz seviyeye göre ayarladık.
kapağı şu anda kaldırdığımda öne gelen ses değişiyor.
Montajı yapa arkadaş ile ilk konuştuğumuzda senin bahsettiğin gibi kendisi o bölüm için bir mdf tasarlayacak ve driver'ın üst kısmına delikler yapacaktı.
sonrasında kendisi deneme yanılma yöntemi ile buna gerek kalmadığını tespit etti.
Mevcut kapak ile kutu arasında 10 cm'den fazla bir mesafe var ve kapağın kenar kısımlardından hava alabileceği boşuklar var.
amfinin ısınması konusunda ise bir sorun yaşamadık.
Bagajım tamamen dolu halde iki defa uzun yol tecrübe ettim, ayrıca şehir içinde de zaten 3 aydır kullanıyorum sistemi, çok şükür her şey yolunda.
maşallah. Audi fenaymış ama.
Doğru ekipmanlarla ve doğru şekilde montajı yapılmış sistemler harmandan güzel çalar, astronomik rakamlar harcamaya da gerek yok. Tabi bu işlerinde sonu yok
trim sesi olayina gelince araçlar olasi arıza durumlarinda kolayca acilabilecek ve geri montajlanabilecek sekilde tasarlandigindan biyerleri kirmak oldukca zor kirilirsa da yenisi ile değiştirilebilir veya tamir edilir. iyi bir muzik sistemi izolasyonsuz olmaz. Bu noktada izolasyonun trim seslerine faydasi oluyor. Bende de 206 var neredeyse her yerini söktüm taktım herhangi bir trim sesi yok hatta olanida kestim. Trim sesi olursada cozulmeyecek bisey değil. Kısacası muzik sistemine devam :)
Gri olan efsaneydi senin a3 kısmetse Miniye binmek varmıs güle güle kullan kardesim
Maşallah çok güzel kazasız belasız..
Rıza abi buradan da maşallah diyeyim :)
Bizim için Cooper ile uğraşmak keyifti, hele sizler gibi aracına gözü gibi bakan bir kullanıcı ile tanışmak ayrı güzel oldu. Allah kaza bela vermesin, çay içmeye bekliyoruz :)
Maşallah kardeşim, her araban güzeldi bu da ayrı güzel :)
Tek eksiği bence de birşey var, uğra bir ara :)
Maşallah cok guzel. Jantlarda degisirse tadindan yenmez. Kazasiz belasiz