Herkese merhabalar.. Forum üyesi Levent abiden almış olduğum 1.7 dti ımı üzülerek sattıktan sonra bir süre hem ayağımızı yerden kessin hem kar ederiz amacıyla uyguna yine bir tanıdıktan deli fişek 1.3 mjet punto aldık..Bir süre punto yla yol yaptıktan sonra 307 doktorumuz @B.Koçer den aşıyı yiyenler kulubüne girip 307 sevdasına puntoyu sattık. Cabrio da cabrio diye niyeti bozmuş olan Berkay'ın 307 sine göz koymuştum, o benim olacaktı
Neyse aracın satışı verdik noterin kapısında aradım dedim ben arabayı sattım senin arabayı alacam.. Forum vs dışında yıllardır dostluğumuz baki.. Neyse aracı zaten biliyoruz tr deki sayılı temizlerden benim gözümde rengi doluluğu ekstralarıyla vs tr deki en düzgün 307 ha bide şimdi fk coilli kankam @hüsor un 307 si var :P Başladı pazarlık o arabanın hakkını istiyor bende cebimde olan parayı teklif ediyorum vs 1 hafta sonund el sıkıştık ve 307 bana geçti bir süre kcr plaka ile devam ettik cabrio yu alınca eski plakasını Berkay'a verip aramızda esprisi olan dizel rc temalı plakamızla yollardayız.. Ben aldıktan sonra yazılım yapıp biraz daha eğlenceli hale getirdim eylemlerimizz devam edecektir sağlıcakla kalınız
Ekstra olarak,
Yazılım
Egzoz
Coilover
Makyajlı kasa stop
Rc Spoiler
Rc pedal seti
Rc vites topuzu
ekstra plus + plus olarak mavi emniyet kemerlerimiz, 207 rc den çıkma orjiiin rc logomuz vs vs ufak tefek ekstralarımız var.. yapımda ve yayında emeği geçen @B.Koçer kankama teşekkürlerimi sunarım..
![]()