Ya zevk tabi de siyah boğmamış mı peki :soru:
Bi hareket lazım bence jantlara :heyoo:
Printable View
araba çok güzel maşallah yalnız su jantların etrafındaki boncuk gibi olan seyler olmasa tam super olacak bence :)
beyazx jant ıyı gıder
Senin için ;)
http://img76.imageshack.us/img76/890...5325pn9cb9.jpg
benim bildiğim Sürüngen, 3-5 takım jant dener, bombayı patlatır:D:D
şimdi tabi zevk meselesi bende siyah olan arabamın jantlarını siyaha boyadım çok hoşuma gidio
hatta açık renk jantlar hiç hoşuma gitmiyor artık tamamen zevk :)
ama jantlardanki parlak şeyler olmasa çok daha ii gerçektende
aynı fotoğrafın siyah jantlısınıda koysan.....bencede siyah jant bu kombinasyonda gayet başarılı durdu....yanlız alt siyah ciddi bomba oldu......
ulasınkı gayet ıyı olmus ;)
arkadaşlar ve genel olarak kerem abi...
yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum ancak bu araçta yakalamak istediğim tarz gangsta idi..ve sonuna kadar yakaladığımı düşünüyorum..renk kombinasyonunu mümkün olduğunca sade kalmasını istediğim için başka herhangibir yerini boyamadım..cam filminide özellikle yapmadım ki içindeki güzellikte görülsün istedim..
sonuç olarak fikirlerinize saygı duyuyorum ancak yapmak istediğimi aracıma tam olarak yaptığımı düşünüyorum..bundan sonra yapacağım en radikal değişiklik jantları ön 9x16 arka 10x16 bbs rs ile değiştirmek olur ki onada aynı boya işlemini uygulayacağım..varsa elinde bu ölçülerde yada yakın bbs rs sahibi olan çıkarsın satılığa hemen alayım!
varya ağzımdan aldın çak şuna rs leri yıkılsın makina diyecektim :D
bu arada selçuk ce cem abi daha yakınlar ama geçen gittiğimde görmüştüm sanka sanayide fedo ustanın yanındaki jantçıda bi takım bbs vardı konsinye bırakılmış 1500 lira istiyolardı
gangsta tarzı ne lan dotunden element ay tarz uydurma :D baska ornegı varsa su tarzın araba olarak koy bakalım :)
maşallah diyelim çok güzel
ınanılmaz guzel bı teg masallah transformes amblemı cuk olmus.. ılgınc valla kazasız belasız
Helaaaaaall!!
sen bu yolda ılerle effreim :D