agır çekiç alayım geleyim vururuz biraz panele yaww nolcak ben yeni turbomda malesef panele müdahale etmek zorunda kaldım :o sen gözlerini kapat ben vururum :cool:
Printable View
agır çekiç alayım geleyim vururuz biraz panele yaww nolcak ben yeni turbomda malesef panele müdahale etmek zorunda kaldım :o sen gözlerini kapat ben vururum :cool:
yok yau ne kapatacam,araba değilmi en sonunda..pilavdan dönenin kaşığı kırılsın muahahah:D
bu da ufak bir before/after :D
http://img224.imageshack.us/img224/1...1mediumnc3.jpg
http://img224.imageshack.us/img224/1...4mediumkl9.jpg
maaşallah cok hoşuma gitti renk daha güzel bir secim yapılsaydı keşke ama buda güzel güle güle kullan.
olmayan olsun istedim:cool:
la kankamsın die sölemiyom bilion sen bu işi... :D nerde enkaz var bulup adam edion
masallah........çok güzel..
eee..? kısmetse bu da satılıyor...
sırada ne olacak?
:):):)
arazi aracını da yere vermeye kalkarsın sen belli mi olur...
:):):):):):)
hayırlısı...
:D
param olsa alırım cidden güzel araba, teg seviyoruzda ;)
süper süper süper denilecek bi kelime yok
güle güle kullan güzel olmuş maliyeti ne oldu diye sorsak ayıp etmiş olmayız demi==?
sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için:)
kerem abi sende bi süre sessiz kal rica edicem ki heyecanı kalsın..çok eğlenceli olacak:D
maşallhı war çok guzl olms bnce..rengide super allah kaza bela vermesin...
umut arabanı hundayLa takaslarmısın?
olabilir kanka neden olmasın;)lpg li ve yüksekse tabii..
ok kanka ekle msn e görüşelim bakalım:D sumeroglu@yahoo.com
kanka maşallah askerdeydım yenı gordum typer vıtes korugu yaptır dırekısyonla uyumlu olur:)
yaptırıyım kardeşim ayıp ediyosun;)
işim sebebıyle ızmırdeyım dun aksam gordum aracı fotodakılerdende guzel duruyor masallah :)
sorma ya cıktıktan sonra farkettım cem e de solemıstım gelıcem dıye
arkadaslar wardı onlarlaydım kalktım cıktım dısarı bı baktım yıgınla arac dısarda dun aksam cemle knustum meger arka arkaya oturuomusuz :D:D ne ben cemı farkettım nede o benı :D
aksam donuyorum artık bıdahakı sefere ısallah :icon_tup:
gel tabi canım görüşelim:D
super olmus umutcum. ellerine saglık. kazasız belasız iyi gunlerde bin. bunu da satarken ben alayım bari :D
satıyorum olm zaten..sizin ralli arabalarından biriyle takas yapalım:D gazlaya gazlaya gideyim şantiyeye :D:D
bu boyanin ozelligi nedir?
ısın sakası tabı walla ozellık olarak normal bordo rengın ıcıne matlastırı koyup boyamıslar..su zımparasıyla tekrar gecersen ustunden normal bordo oluormus..
araç harika bence yapılcak son nokta olmuş bunada bi bbr rs koysaymışsın artık sonunu bulmuş olurdun heralde maşallah tekrardan ..
bu aracın eskı hallerı umut abıdekı yanı arac 10 aydır falan bnde guncel resımlerıde dıger konuda mewcut...
Araç gerçekten çok güzel..Sadelik akıyor,koltuklar çok hoşmuş :=