saolasın abi görüşürüz bu aralar banada bi yandaş gelsin bi sen beğendin:D
Printable View
saolasın abi görüşürüz bu aralar banada bi yandaş gelsin bi sen beğendin:D
Tam diyecektim gangsta tarzı birşey olmuş diye sende o tarz yapmışsın :)
tam ''power of old skool'' olmuş tebrik ederim :)
Güzel çalışma tebrikler. kopya değil özgün bir araç çıkmış ortaya, özendiğin belli ;)
Bu arada aracın mat bordo rengine jdm tek parça orjinal farları daha iyi gider gibime geldi, bunlar biraz parlak kalmış sanki
teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için...bu araç üzerindeki niyeimi anlaşılabilmesine sevindim:D
bbs daha hoş duruyo
Bence ortaya mükemmel bi araç çıkmış verdiğiniz emeğe değmiş.. Tuturduğunuz stilde harika tam gangsta olmuş gerçekten :) Şu jantlarıda RS yapsanız bi eksiği kalmaz dediğiniz gibi resimlerde güzel çıkmamış olabilir tarzınızı ve zevkinizi beğeniyorum devamını bekliyorum :) Bu arada resimleri çeken Berk_007'yede ayrıca teşekkür ediyorum kalite kokuyo resmen :)
gercekten guzel olmus. Bisey duymustum. Mat boyaya yagmur suyu falan geldigi zaman leke kaliyor die. Dogru mu acaba?
evet su izi kalıyor ama temizlemek çok kolay..yıkadıktan sonra sadece suyun kabasını almak yeterli oluyor..
maşallah çok şık olmuş çok beğendim kazasız belasız inşallah
:D allah kaza bela vermesin.Buradayken gormek nasip olmadı ama...***** burası cok soguktu...Calıştırıp gezemedik :D:D
masallah kazasız belasız cezasız kullanman dılegıyle
hayırlı olsun......
cok guzel olmus masallah fark her zaman iyidir