Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar uzun zamandır almak istediğim bir araçtı polo fakat ya servis bakımlı olmuyordu ya km fazla geliyordu boyası değişeni çıkıyordu vs
Kısa bir süre önce Alper abiyle görüştük sağolsun her şey dediği gibi çıkınca bana gidip almak düştü aracım 2012 model 22k cam tavan bi-xenon sürüş konfor paket yağmur sensörü kararan ayna ve detroit jantlı boyasız üzerine gayet güzel parçalar alınmış
Aracın boyası zaten sıfır gibiydi Cemal abiye teşekkür ederim burdan aldığı gün mat kaplanmış araç ve daha bir ay önce söküldü boyası sıfır araç gibi
Milltek turboback egzoz , tarox fren kiti , forge ıntercooler , hr v2 coılover , hr ön 20 arka 24mm spacer powershop baycu yazılım mevcut.
Brıdgestone potenza lastikler ocak ayında değiştirmiş Alper abi bakımını mez'de yaptırmış ve fenni muayenesinide yaptırdıktan sonra özel sebeplerden dolayı satmak zorunda kalmış kendisi bana bir şey bırakmamış sağolsun![]()
Aldığımda çok sertti önden bir arkadan iki cm yükselttik aracı Dr.Ecu Semih abiye teşekkürler kendi aracıyla ilgilenir gibi ilgilendi
Aldığımdan beri benim yaptığım Melih Özlem'den plaka almak ve cilalamaktan başka bir şey olmadı. Önden bir arkadan iki cm yükselttim rahat binebilmek için amaBinmeyede çok vaktim yok malesef 400km olmamış bir ayda arkadaşımın kapalı garajında muhafaza ediyorum gelelim fotoğraflara
iyi dilekte bulunup maşallahını eksik etmeyenlere teşekkürler Allah herkesin gönlüne göre versin ve gördüğümüzden geri bırakmasın inşallah
Aldık dönüyoruz pozu osmangazi köprüsünde bir yerler aldığımda sol arka çamurlukta göçük vardı sağolsun boyasız göçük işi yapan bir kardeşim iki saate halletti
Sonuç
![]()