S-Line arka tamponu ,arkadaşımın 3.0tdi aracından çıkma alıp takacaktım ( kendisi rs5 gövdeye çeviriyordu.)
arkadaşımın aracının yazılım sonrası aracı denerken, aracın pert olması neticesinde ; experin önden kaza yapmış aracın , arka tamponu neden farklı diyececeği için swap işlemini de yapamadık.
S-Line arka tampon şimdilik yalan oldu.
Bayram tatilinde, kapı kollarına eagle ledler ile kapı kolunu ve yeri aydınlatan bir çalışma yaptık.
yaklaşık 1 saatte biter dediğimiz işi , arkadaşımla birlikte 7 saatte tamamladık :))
neden bu kadar uzun sürdüğüne gelirsek, hiç bir şekilde kablo ve kablo sarmalı vs. kesmeden, delik açmadan, kabloları sarmalların içinden yürüterek oem şekilde geçirdik, kapı kolunu sökebilmek için kapı kilidini söktük, söktükten sonra geri takmak için mekanizmayı anlamamız 1 saat sürdü vs. derken akşam ettik ama gerçekten çok başarılı oldu.
tadımlık videosu;
http://sendvid.com/etmqzmnv
geçtiğimiz haftalarda gövde rengine kaplattığım orjinal plastik marşpiyelleri de bayramda taktım, ancak aracı aşırı yüksek gösterdiği için 1 gün sonra söktüm. marşpiyelli fotosu şöyle dursun;
https://i.hizliresim.com/RDva7o.jpg
bayramda çektiğim bir kaç kare poz;
https://i.hizliresim.com/NDoyvk.jpg
https://i.hizliresim.com/k6D2Nv.jpg
https://i.hizliresim.com/pnD7Zz.jpg