butun yorumlar ıcın tesekkurler arkadaslar saolun bunda sonrası bazı arkadasların dedıgı gıbı motora yawas yawas yaza dogru motoruna da dokunucaz galıba
Printable View
butun yorumlar ıcın tesekkurler arkadaslar saolun bunda sonrası bazı arkadasların dedıgı gıbı motora yawas yawas yaza dogru motoruna da dokunucaz galıba
super :) kazasız belasız
siyah jant
maşallah kazasız belasız
araç maşallah çok güzel, ön panjur ile sis farı kapakları araç rengi olsa 16 siyah spoon jantlar ek9 jdm farlar spoon kanat araba çok daha fena olur kanımca:) arabanın amortisör yay setup ı nedir ne var?
araba cok guzel maaşallah satılık sanırım
vtecburhan ewet arac satılık keyfe keder
aracın ustunde walla yalan olmasın yaydan coıl war orjınal amortısor ustune on lerde 5 dıs falan kaldı dıbıne ama on ıcın olan ayaları arkaya arka ıcın olan yayları one taktım ondekı yaylar daha uzun soracak olursanız ses yada wurma yapmıyo sorunsuz bı sekılode bayadır kullanıyorum
maşallah krdş süper kazasız belasız bin dlgyle..
hayırlı olsun
maaşallah her şeyiyle süper olmuş hayırlı olsun.
Maşallah gerçekten güzel bir araç, ama farların biraz fazla koyulaştırıldığını düşünüyorum :p kazasız belasız...
walla etkı edermı bılmıyorum ama gece bazen onumu zor goruyorum :D
bırak dagınık kalsın:icon_tup:
Rengi cok tatlı
satılık guncli
inş. kıymetini bilen birine gider.
çok guzel masallah Panjuru arac rengıne boyatsan bırde Jantları orjınal vtec rengı ıle degıstırsen cok daha guzel olur BENCE. Masallah tkrr
cok guzel boyle kalsın yanlız sıyah zemınlı angel dahada guzel bı goruntu katar..
Maşallah. Araç Samsundan alındı sanırım? bende bi arabalar 1.4 is bakıyodum ordan aklımda kalmış sanırım...