Maşallah iyi duruyor. Bayada parça var araçta. Basınç açacakmısın brz daha? Bu setuptaki güç nedir?
Printable View
Suan 1.1 basiyor. Tahmini 400-420 gibidir. İsin asli basinc acmayi dusunmuyorum. Gtx3076 gen2 ye ceviricem yuksek ihtimal. 35 cok buyuk bence
Abi hayırlı olsun kazasız belasız.FK2 den vazgeçmen olmadı ama evlat olmuştu resmen :)
Hayırlı olsun kazasız cezasız. Zehir gibi maşallah. Ancak fazla gazlama başkan cok seri bir arac.
sahibinden de ilandaydı sanırsam bu bir müddet , dikkatimi çekmişti düşünmedim değil , hayırlı olsun :)
Maşallah güzel araba güle güle kullanın. 30 gen2 ile 2,5 blokta yakıtla 600 beygirleri rahatlıkla zorlarsınız.
Hayırlı olsun Bro yine hain planlar içindesin
Hayırlı olsun tayyarla kıyaslanamayacak kadar güzel bir STI almışsınız. Kazasız belasız.
hayırlı olsun maşallah
Abi burdan da yazalım, tekrardan hayırlı uğurlu olsun:bravo:
Hayırlı olsun :)
Tesekkurler arkadaslar,
Bu arada gt 3582 acil satilik :)
Çok güzel bir sti almışsınız maşallah şimdiki sahibinden önce yiğit diye birindeyse bende bu araca pazarlık yapmış olabilirim. Bu arada ilan halen duruyor sitede bilginiz olsun diğer fotolarına bakmak isteyenler oradan bakabilir
masallah abi guzel günlerinde binersin insallah :))
Hayirli olsun Selcuk abi. Istanbul - Ankara bu sehirlerde olmak guzel. Arabalarin ustasi elinizin altinda hemen. Adana’da zor bu isler yoksa bi sti almayi cok uzun zamandir istiyorum. Hayirlisi artik.
bugun e-5 te denk geldik , duruşu sesi maşallah çok iyi kazasız belasız tekrardan hayırlı olsun
Tesekkurler agalar, onur tam gazladigim ana denk geldin kanka :)
Maşallah kazasız belasız