Çok güzel olmuş Rc jant ile. Spacer ile nokta olabilir. Maşallahh
Printable View
Çok güzel olmuş Rc jant ile. Spacer ile nokta olabilir. Maşallahh
şimdi sende herkes gibisin :sorybom:
şaka bir yana eski halide iyiydi şu an ki halide çok güzel olmuş maşallah. spacer şart olmuş arkadaşında dediği gibi. kazasız belasız.
Masallah arac gayet guzel gorunuyor; onceki araclarinizdan da Corsa C cok guzelmis.. Kazasiz belasiz surusler dilerim..
maşALLAH eski jantlarıda güzelmiş. servise girince hemen çekmişsin malları :D
Yeni işin hayırlı olsun :D
Sana cok spesifik parçalar sormamı istermisin delikanlı :D hahahaha
2403CY parça kodlu orj. 207 RC topuzun üretimi bitti artık sıfır olarak yok, inşallah bulursunuz ben bulamadım yurtdışı dahil
Kazasız belasız
Teşekkürler. Önlerde biraz kamberimiz var :)
Teşekkürler.
Teşekkürler
Spacer düşünmüyorum kardeşim sürtme yapmaması için biraz içerde kalması lazım :)
eski hali iyiydi ama bezdirdi artık o derece ki orjinal rc ebatında lastik aldım 205/45/17 onu bile 40 yanak almamak için lastik bekledim 1 hafta :D
Mazi gönlümde yara corsa c diyince :)
Bal tutan parmağını yalar hesabı dayanamadım :D
Her zaman beklerim kardeşim hallederiz.ltd.şti :D
Genelde karanlık alanlarda çekiyorum ama bakalım bu ne olacak :)
google da aratınca baya satılık var ama bende yurtdışından istedim hem mali açıdan daha iyi hemde orjinal olduğuna en azından emin olacak çabuk çizilme vs gibi dertleri olmayacak
Maşallah kazasız belasız. Bana göre Peugeot markasının 206 sonrası çıkardığı en başarılı model.
Benimde gönlümde hep bir 106 kaldı ama 206 rc arkadaşımda iken binmiştim gerçekten ne kadar limitleri zorlasakta sanayiye sadece bakıma gidiyordu :) İşimiz gereği her peugeot modeline biniyorum serviste ve cam tavanlı tam otomatik 308 ler gerçekten peugeot kalitesinin çok üstünde bu sebepten belki bir gün yeni 308 de düşünebilirim